Знам,ама што ако имало сперма на него...Сигруно немало многу,зошто претходно сврши во кондом,ама не сум сигурна дека се избриша.А ме допре,тоа сигурно...
За да настане оплодување треба да се обезбедат еден куп услови, не иде тоа туку така. А со надворешен допир и во толку мало количество сперма, тешко дека ќе допливаат сперматозоиди до внатре и да извршат оплодување.
Eheee kolkav kanal treba da pominat spermatozoidite za da stignat vo matka nikako so dopir nemoze da se ostane bremena... pa nemaat noze tie za da istrcaat do matka sami, pisi na youtube oploduvanje da vidis kako se ostanuva bremena
Да ама многу паника ме фати,пошо бев во плодни денови,и премногу се уплашив.Го купив апчето,но не го испив,се надевам дека не погрешив..
Pa nemalo potreba da go pies, ne e zaebancija toa apce, treba da se ispie koga stvarno bi ja zgresile rabotata, zatoa sto hormoni poremetuva, ja ubiva jajce kletkata ustvari i zatoa i predvreme se dobiva od nego... Kako sto citam vo temive kako bonboni gi pijat, posle sekakov seks... Pa nedaj boze od tolku pienje na toa apce kje nemozes da ragjas utre...
spusti menstrual calendar na tvojot telefon tamu ti e sve obelezano najcesto nekolku denovi posle zavrsuvanjeto na menzisot se plodni
Феминки! Дечко ми сврши во мене и сега ќе купам Норлево. Може ли после саат време од односот да се испие?
Imas upatstvo vo norlevoto, moze da se ispie do 72h od odnosot.. i sto se zaebavate so tie apcinja, deca nema da moze da ragjate utre, pazete se malku povekje ako ne sakate bebe :/
devojki , imav nezastiten odnos pred 5 dena decko mi svrsi vo mene , se napiv Norlevo po 35 casa po odnosot.. vcera trebase da dobijam menstruacija no se uste nema nisto.. plus bev vo neplodni denovi .. dali e mozno da sum bremena ?
Ispiv norlevo na 24ti januari, i togas mi dojde na 30ti kako i sto trebase.Sega ovoj mesec trebase da mi dojde na 26ti, no ne dojde.Ovoj mesec se pazime premnogu. Dali mi docni poradi apceto i ke mi se poremeti ciklusot? Mislenja
се мислам дали да купувам апче синока имавме однос, не сврши во мене, се тргна.. но на крајот осетив некаква топлина а и после тоа некако бев повлажна сега осекам нешто во стомаков :/ незнам дали е оти мислам или со сум малку настината помош?
Што можеш да осеќаш од синоќа и ако не свршил во тебе нема потреба од апче тоа не се бомбони и тоа што си била повлажна нормално е можеби си свршила пред да стапите во односи, или доколку сте повеќе време активни размислувајте за последиците кои можете да ги добиете.
може лошо се изразив извини не сум мала за вакви работи ама не сум баш искусна па затоа си прашувам знам дека не се пијат тука така вие апчиња бев повлажна од вообичаено кога имаме односи, ама сега ми се плодни денови па може и затоа а таа топлина беше од него па ме страв дане свршил малце во мене и стварно ме стега некако стомакот доле и половината
прашај го него, тој најубаво знае дали има свршено внатре доколку ти е дечко се надевам дека ти е, имаш доверба во него, зависи од многу фактори една партија ли беше или повеќе ?
Edno 4 nedeli najmalku treba da pominat pa da te boli stomak i polovina, educiraj se, pobaraj na net ima mislenja kolku sakas... Nemoze vo nikoj slucaj posle eden den da osekjas nesto :/ kako ne gi znaete ovie raboti ah... A veruvaj toplina edvaj se osekja koga kje svrsi celosno vo tebe.. a ti vikas se trgnal...