само прашвамм далии може да се земе без рецепта ..БОЖЕЕ барам информации не барам осудувања..ако можи воопшто да ги добијам
Никој не те осудува, само не е убаво за ништо да го земаш апчето, не е играчка тоа. И негде го даваат, негде не, без рецепта.
Никој не те осудува, извини ако така го доживуваш ...ама бре конфузна си. Не си трудна ако не си е**на. Не ти треба апче. За норлево не ти треба рецепт ( така кажуваат јас никогаш немам земено)
Девојки зедов апче за ден потоа затоа што ни се скина кондомот со дечко ми.. е сега дали од кога ќе го испијам треба да добијам или? и исто сакам да прашам дали е нормално од кога ќе се испие болка во стомакот?? загрижена сум затоа што прв пат го зимам
не најдов одговор на овие прашања па ако можи некој да ми каже Девојки зедов апче за ден потоа затоа што ни се скина кондомот со дечко ми.. е сега дали од кога ќе го испијам треба да добијам или? и исто сакам да прашам дали е нормално од кога ќе се испие болка во стомакот?? загрижена сум затоа што прв пат го зимам
девојкии помошш. вчера имав однос и незнам како се лизнал кондомот и дечкото свршил во мене . По правило би требало денес да добијам, што значи не ми се плодни денови и затоа се мислам дали да пијам апче. Инаку во друг случај не би се двоумела, меѓутоа проблемот е тоа што пред една недела кондомот ни се скина и тогаш се напив и сега премногу брзо би дошло усше едно апче мислам, а од друга страна па и ризокот е голем. Ми се одмили секс да имам што ми се случија вакви работи за една недела . Ве молам за совет, шти мислите дали да пијам апче, што значи две апчиња ќе дојдат за една недела или да идам на ризик ????? Во паникааа суммм
Не е убаво тоа апче да се пие толку често, јас би ти советувала дечко ти да не свршува ни во кондомот кога веќе сте толку баксузи
знамм, не можам да поверувам како можеше да се случи. Прв пат ни се случува ова и тоа ко за беља во рок од една недела. Ок, и ја мислам да не пијам апче, зашто голем стрес е за организмот, па ќе видиме што ќе се случи Уфффффффффф. Колку се шансите да сум бремена ??? Големи, така???
Па штом треба сега да добиеш нема големи шанси бидејќи плодните денови ти се поминати, така да мислам ако ти закасни ќе биде од стрес.