По правило норлево смее да се пие на шест месеци, така што не би требало да имаш лоши последици ако претходно си испила пред 2 години.
Pa ne e preporaclivo taka cesto da se pie toa apce, sepak e hormonsko, znaci ako ima jajce kletka ja unistuva, zatoa i ustvari se krvari posle pienjeto na toa apce... Cesto pienje nedaj boze kje napravi posledici ponataka vo zivotot mnogu tesko da ostane zenata bremena... No i nemora da znaci, no sepak ne e bas ubavo kako bonbonce da se pie
Знам дека не е препорачливо, ама сплет на околности и морав да се напијам две во рок од шест месеци. Многу време помина од тогаш и апсолутно пазам да си остане засекогаш само на тие две апчиња. Само болдов ме плаши
Abe ako ti e regulirana menstracijata, si imas normalno sekoj mesec ne se sekjiraj... Loso e koga kje go poremetis ciklusot so tie apcinja, pa imas obilna menstruacija, ako ti kasni, dobivas po dva pati po malku... Toa e toa hormonsko poremetuvanje i taka ne bi znaela koga ti se plodni denovi... cim si ostanala na tie dve ne se sekjiraj, cim moralo da se ispijat... Pazete se povekje samo
Devojki pred eden den, eden den posle ovulacija imav sex so partnerot so kondom i potoa pomalku od minuta bez kondom, ne svrshi vo mene a veli deka nemalo ni predsemena tecnost i mocal pred toa. Ne znam dali da go pijam apceto za den potoa, mnogu mi e strav da ne se sluci nesto... Soveeett
Девојки а дали може да се фати тоа за 1 ден и да останеш бремена и што ако после тоа се напијам норлево? Можно е такво нешто.. ?
Nikogas gi nemam pieno zasto vnimavavme,i koga decko mi imase kondom nikogas ne svrsuvase vo mene tuku nadvor zaradi pretpazlivost,zalno e sto sega vo apteka se trosat ovie apcinja duri poveke i od analgin i toa pretezno gi kupuvaat deca.Vnimavajte site apcinja imaat posledici koga togas.
Zdravo da ve prasam vcera imavme odnosi so zenskata na dobieno i izlea svrsiv vnatre i sega ispi apce no isto imase pieno takvo apce pred 3-4 meseca ... dali moze da zatrudne ili da ima nekoj problemi....
Штом се напила норлево шанси за бременост не би требало да има Бидејки пред 3-4 месеци пиела такво апче не е препорачливо да пие и сега и реално мислам дека нем апотреба да пие во оаа ситуација а за проблеми би можело ке се изпобркаат сите хормони па оди после регулирај ги Од еден пост од погоре се умревод смеење па толку не образовани брејјј апчето ја уништувало клетката оплодена и затоа имало крварење ако е така тоа е веке абортус не апчето ен делува на тој начин Со пиење на норлевото се носат на минимум хормоните што се за регулуранје на бременост прогестерон и да се дојде ред да се оплоди клетката нема да мозе ради тоа ниско ниво на тие хормони
Колку олеснување гледате во тоа апче,дури не ми се верува.Ич уво не ве боли што пореметувате цел организам.Тешко ви е кондом да навлечете а?
Читај горе.Бил пијан ,НЕ користел кондом и сеа се тресе шо ке биде. Сум чула за мн повеке од скинат кондом не бери гајле за мене.9 год брак и 2 деца имам 90% посто од сите вас што пишувате тука,всушност прашувате глупости.А за апчето се факате како да се гумени бонбони.Затоа за жал после чекаат по 5-6 години за да забременат или пак секоја втора бременост завршува со компликации.Бидејки реметите цел организам А ако не е спремен за деца воопшто нека не свршува дур е во неа,па макар и кондом користел,нека го вади навреме
Nikoj nemoze da garantira deka ke nemas posledici zatoa umot vo glava i vnimavajte pa i so kondom ne dozvoluvajte da vi svrsuvaat a pogotovo koga ke procitam piani bile..od analgin da se napiete ima posledici ne pak od ovie apcinja..Ne komentiram plus i si premnogu mala 16god,sepak tvoe pravo si e dali ke bides seksualno aktivna ili ne,no ti sovetuvam da vnimavas za vo ponatamosniot zivot da nemas posledici. pozz