Можно е да се поремети циклусот од Норлево, може и да ти касне, а може и да ти дојде порано или два пати во месец.Инаку не би требало да има никаков проблем со наредно забременување.
Go ispiv pred 4 dena potoa imav odnos a od vcera pocnaa da mi potekuvaat gradite....a za dobivanje sum na sredina na mesec kon 16ti....sto moze da e?
Еј, здраво. Ја разлистав темелно темава, но сепак сакав да прашам за искуства. Во вторникот ноќта имавме сексуален однос со девојка ми. При самиот крај пукна кондомот, но не свршив воопшто ( ни внатре, ни надвор). Е сега, бидејќи бев во неа кога пукна кондомот, дали постојат шанси да остане бремена? Откако го извадив кондомот имаше во него нешто, но не личеше на сперма, дефинитивно. Денес се напи апче Ден потоа, но сепак сакам да ме советувате нешто оти главава не знам кај ми е веќе. Помош, совет нешто?! Ве молам!
Како тоа ПРИ САМИОТ КРАЈ ти пукна кондомот, а не сврши ниту внатре, ниту надвор? П.С. како и да било штом се напила апче не останува бремена
Грешно се изразив, не беше при самиот крај.. Само ме загрижува онаа течност во кондомот, предсемена ли беше или не знам што, али сперма мислам дека не беше. И да, мислиш дека не би било проблем што апчето го испи после 37-8 часа по сексуалниот однос? Дека максимум читам дека е 72 часа?!
После ризичниот сексуален однос најкасно до 72 часа треба да се испие апчето, но сепак што порано тоа подобро
Zosto da pie apce ako voopsto ne si svrsil?? Kako ke ostane bremena ? Toa bilo predsemena tecnost sigurno znaci nisto opasno . nemalo sansi za bremenost samo za dzabe pienje apcinja pa ako pieme posle sekoj odnos od predsemena tecnost ili go izvadil i svrsil nadvor togas kaj ni e krajot?????
Апчето почна да делува скоро два дена откако го испи. Еве од некна почна да крвари, веќе два дена.. Ментструацијата и заврши пред неполни две недели. Е сега прочитав дека од апчето можел да се поремети месечниот циклус, како и да биде пообилен или послаб за разлика од обично. Е сега не ми е јасно, дали и има дојдено многу порано или што... збунет сум Помош?!
Е да, луѓе дај помогнете. Како да знам дали е од менструација тоа исцедокот или пак е реакција од Норлево?! Бидејќи и самата вели дека е премногу рано за да и дојде, со оглед на тоа што треба да и дојде на 22-23...
@sloncica Значи не ми е за заебанција пишано ова. Доколку имаш искуство, можеш да пишеш, ако не вози напред не спамај, оќе?! @jacqueline.s доколку имаш искуство те молам посоветувај ме. Не знам дали се работи за менструација...
Немам искуство со апчиња за ден потоа, оти за разлика од вас денешниве ние не се труевме со апчиња, т.е. си се пазевме нормално и си чекавме секој месец да ни дојде нормално, без да се трескаме по форуми и да се клукаме хормони!!! Мојот партнер знаеше дали свршил или не... и ако ми беше речено НЕ СВРШИВ внатре, и нема место за паника, јас или двајцата не трчавме по апчиња да си го уништувам телото. Ова памет за друг пат... ако ако не сте сигурни што се случува правец на гинеколог!
Друже, уживај штом добила и го испила апчето. Јас имам мука, мојата не добива еве више 5ти ден ... се превртувам како магаре. А не сум свршил внатре, а еве сеа као вика почиња некои симптоми да има за да добие. Пази се со кој што праиш , повеќето жени не се нормални.... среќа што има некои добри дадички тука на форумов за муабет и за помош коа треба , иначе пази се ептен многу.
Од страв и паника. Повеќето женски немаат женска моралност и не знаат како да се снајдат. Ете и ја имам некој мал проблем сеа со една моја девојка ... ми чади главата.