1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. Tutan

Tutan Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    58
    Мислиш дека е бремена?! :sweat:

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Немој така бе кукла... не ни е до заебанција сериозно.
    Не е тоа шала во овие моменти, голем е стресот и не е заебанција.
    Може да ти се случи тоа и на тебе и на било кој... само ние машките малку различно ги толкуваме овие работи и озбилна е работава а на човек со слаба психа малку му треба да направи некоја глупост во овие моменти.

3. Tutan

Tutan Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    58
    Дај да ја смириме топката.
    И ако не ви е тешко, ако сте бар малку луѓе објаснете.
    Ден после односот го испи апчето. Два дена откако го испи истото, почна да крвари и еве сеуште има. Како кафен исцедок рече дека било на почетокот. Е сега, ме буни тоа што читав во упатството на НОРЛЕВО дека може да го поремети месечниот циклус, пообилен-послаб, порано-покасно.
    Сакам само да ми каже некој дали ова треба да значи дека и дошло?!

4. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Да, и ДОШЛО!!!!
    Норнмално е дека ќе и го поремети циклусот затоа што со тоа апче всушност се предизвикува намерна менструација, што значи може да имала менструација пред 5 дена и да и завршило и сеа да се напие од тоа апче и утре пак да има , и тоа е тоа порементување. Уживај, безбедни сте.

5. Tutan

Tutan Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    58
    @Prijatelot Ти благодарам.
    Иначе женски форум, ха.
    Си гледате сеир само мме.

6. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.393
    Допаѓања:
    38.290
    Таа сама не знае дали добила, а овде некој на прсти треба да си гледа и да ти одговори?? Апчето го пореметува циклусот, се јавува крварење, а ако било времето за добивање може е и циклус. А апчето го испи без потреба ама не ви текнува дека еден преглед на гинеколог ќе ви одговори на прашањата?

На joy1, kjukli и kukla21 им се допаѓа ова.
  7. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Абе види у приницп на форум сите гледаат сеир ама повеќето се добри луѓе и можат да помогнат.
    Има добри дадички и добри момци, ја на пример сум дошол тука за таа цел - да помогнам и ако треба да ми помогнат, а пред се за забава.
    Значи пичи си го сеа , уживај немаш потреба за грижа.
    Стискај палци само за мене да добие мојата и се е во ред. :)

На Tutan му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Tutan

Tutan Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    58
    Во право си, само има некои што не го сфаќаат тоа. Забегавме малку од темава.
    Иначе се надевам дека и кај тебе ќе помине во најдобар ред. ;)

На Prijatelot му/ѝ се допаѓа ова.
  9. sloncica

sloncica Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    4
    @Tutan Veruvaj mi deka ne e zaebancija i jas sum istata situacija i jas krvarev dva dena i jas uste cekam da dobijam , probaj ke slusnes mislenje od stucno lice koe sigurno znae povekje site nas ovde

10. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.123
    Допаѓања:
    20.272
    Не е фаќање сеир ако ве советуваме да не голтате апчиња како бомбончиња. Тоа е сериозна работа!!! Апчето не е контрацепција, користете си кондоми, анти беби пилули итн... ама апче за ден потоа НЕ Е контрацепција. Вие машки сте, гајле ви е... ќе ви се испоремети девојката, ќе ја шутнете, друга ќе си најдете, ама таа ќе се треска ако си испореметат хормоните во организамот. Ако не сте сигурно дали свршувате или не, најдете си други начини, ама девојките ваши да стегаат апчиња на секое, а вие да си уживате, нема смисла. Нашите одговори не се сеир, туку совети!

На BabyStyle, tessie, Annath и 9 други им се допаѓа ова.
  11. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    За бебе треба сперма и ј.клетка. Ако нештонод ова немало, нема бебе. Што туку се филмате?!

На joy1 и tessie им се допаѓа ова.
  12. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Олабави малку. Ако си сигурен дека не си авршил, што може са биде?! Како се прави бебе? Само од себе?!

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Тотално во право си, ние се трипаме на предсемената течност и јаки сперматозоиди.
    Но , вчера девојчето си доби и нема повеќе грижи и паники.
    Наравоучение: Имајте секс со заштита за да после не имате мака!

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. M.S <3

M.S <3 Нов член

Се зачлени на:
    10 август 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, нова сум на форумов и сакам со вас да ја споделам мојата ситуација. Имавме со партнерот незаштитен однос на 27,07 он не беше сигурен дали свршил во мене, бидејки само што го извади капна нешто надвор но не беше сперма. После половина час се напив норлево и немав никакви несакани ефекти како прогрвавување,гадење и сл. После 10 дена од односот направив тест за бременост Self Clear и беше негативен. Сега треба да добијам за неколку дена и ме боли стомакот доста многу не константно, но пак доста често и градите ме болат. Сакам да направам уште еден тест, но се плашам. Што мислите вие има место за паника ??

15. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.948
    Допаѓања:
    134.559
    нема

16. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.454
    Допаѓања:
    5.089
    Акo не си свршил вo неа не креваjте паника ни ти, ни таа.
    Не е самo бременoста причина зoштo мoже да дoцни менструациjа, мoже да и дoцни и oд стрес, нервoза, настинка, преладување, прoмена на клима и сл.И сам кажа дека е вo ПМС, така да нека се oслoбoди oд стресoт и се ќе биде oкеj.

17. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.454
    Допаѓања:
    5.089
    Нема местo за паника ниту пoтреба oд тест за бременoст.

18. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Пројде ситуацијата, си доби девојката.... знаев дека нема ништо од тоа ама знаеш дека паниката се шири како вирус и само некои факти можат да ја спречат. Фала ти како и да е :)

19. azriel22

azriel22 Нов член

Се зачлени на:
    13 август 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Испив норлево на 4-тиот ден од циклусот, после 15 часа од ризичниот однос. Немав никакви тегоби после пиење. После 9-10 дена прокрварев ама многу малку и тоа вечерта, сабајлето немаше ништо и тек после попладнето уште малце, како темно црвено таква беше бојата. После тоа се беше во ред. После тоа поцнаа да ме болат градите баш како за добивање, тоа траеше неколку дена, престанаа да ме болат почнаа да ми отекуваат исто како за пред добивање. Сите симтоми кои што ги имам за добивање веќе ги нема неколку дена, а и ми касни веќе 4 ден, чувствувам само болка во долниот дел на стомакот. Имам редовен циклус 28-30 дена. Почнува да ме фаќа паника. Не знам што да правам. Ако имал некој слично искуство ако не му е тешко да сподели.

20. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.948
    Допаѓања:
    134.559
    Screenshot_11.png
    сите симптоми што ги наброја се ефекти од апчето :)