1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. Anarchy

Anarchy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    75
    Да решение има, изборот е индивидуален. Само малце смешно ми доаѓа на фемина место луѓево да се едуцираат цело време се напаѓаат еоние кои одлучиле да пијат апче за ден потоа. Што би рекле кога се работи за друг најголеми судии а лично за нив најголеми адвокати. Да не се разбериме грешно, не го поддржувам абортусот ниту пак можам да обвинам некј кој поради xxx причини бил приморан на таков чекор во животот.

2. jase26

jase26 Нов член

Се зачлени на:
    22 август 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Pozdrav, imavme odnosi bez zastita dva tri dena pred datumot za menstruacija, veke pominaa 7 dena od odnosot a pet dena otkako trebase da dobijam. Ve molam za mislene? Dali ima sansi da sum zabremenila? I dali ovie apcina bi deluvale nesto kaj mene sega ili pak e mn docna?

3. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    По 100-ти пат истите прашање , ако е бил сексот без заштита и ако не свршил во тебе што има тука нејасно.Не си бремена.Или бремена си ако свршил во тебе а и не се фака од еднаш секогаш .

4. Ice&Fire

Ice&Fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2015
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    88
    1. Кај девојки со редовна менструација, полесно можат да се пресметаат плодни и неплодни денови. Тие се неколку денови пред и неколку по менструацијата. Значи според ова што го кажуваш си била во неплодни денови.
    2. Овие апчиња делуваат доколку се испијат најкасно до 72 часа по односот (колку покасно толку помало дејство), значи во твојот случај е мнооогу касно, џабе ќе пиеш.
    3.Ова важи за сите со слични постови: Овие апчиња се 500-600 ден. а кондомите се 80-120 ден. Значи, за да не си ја чукате главата секој пат КОРИСТЕТЕ ЗАШТИТА. Ем поефтино ем поздраво

На Mishela, Feminka15 и jase26 им се допаѓа ова.
  5. sarickaaaa

sarickaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2015
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    3
    значи се напив норлево во рок од 30 часа и утредента требаше да ми дојде и ми дојде многу по обилно и ми траеше 8 дена а обично по 6 и сега ми доцни 6 дена а не сум имала повторно односи ... место за паника ????

6. Ambitious

Ambitious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    1.088
    Допаѓања:
    11.583
    Мислам дека не е стршно. Пообилно и подолго ти траело поради апчето. А сега исто може да ти доцни поради него.

7. honey.heart

honey.heart Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    62
    По колку дена е нормално да се чувствуваат симптоми од апчето? Дали гадење е еден од нив?

8. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    @honey.heart normalno e da custvuvas gadenje,vrtoglavica,glavobolka,zadocneta menstruacija ili pak dosta obilna,zamor i dosta drugi posledici.Zatoa prvo prasajte koi se posledicite a potoa piete.

9. sarickaaaa

sarickaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2015
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    3
    го испив апчето потоа веднаш ми дојде а овој месец ми доцни 10 дена .. дали е нормално ?

10. honey.heart

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    62
    Девојки, менструацијата ми заврши на 27-28ми август(четврток), во саботата имав ризичен однoс а во понеделникот(за 48часа) пиев апче. Денес, 5 дена откако го испив апчето, прокрварив. Дали да одам на лекар и дали тоа значи дека нр сум бремена??

11. honey.heart

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    62
    @Cleonika те молам, доколку знаеш може ли да ми одговориш?

12. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.537
    крварењето е нормална реакција од апчето

П:С. Убаво читајте го убатството коа веке пиете нешто, не е ова парацетамол ;)

eве ги уште еднаш несаканите дејствија од апчето, пошто тешко е малце неколку страни уназад да прочитате Screenshot_11.png

13. honey.heart

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    62
    Дали тоа значи дека апчето делувало и не сум бремена?

14. fff3

fff3 Активен член

Се зачлени на:
    3 декември 2014
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    125
  15. lealealea

lealealea Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2013
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    265
    феминки од кога норлево е на рецепт ??

16. fff3

fff3 Активен член

Се зачлени на:
    3 декември 2014
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    125
    Јас го зедов без рецепт пред нецела година а и тогаш ми велеа дека зависи од аптека во аптека негде го даваат без некаде му тражат рецепт. Јас купив од Зегин.

17. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.547
    Допаѓања:
    7.841
    Кога читам на темава, стварно мислам дека би било многу поубаво овие апчиња да одат само на рецепт,за да може да се прави контрола колку често се земаат.Не да се злоупотребуваат и да се користат како бомбони.Имаше тука случај каде девојче до сега земала 2 пати Норвело, а времеската разлика меѓу апчињата беше 3-4 месеци:fubar: .Нели размислуваат какви шокови му прават на телото:x

На CrazyOne му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Stiletto

Stiletto Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Вчера со дечко ми имавме односи, првиотпат со кондом и нормално сврши ама не во мене. После подолга повторна предигра (blowjob), пробавме без кондом ама тоа се на се траеше едвај половина минутка. Е сега мене менструацијата ми заврши вчера сабајлето, па дали има простор за паника и дали да се напијам норлево денес?!

19. traveler

traveler Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2015
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    92
    moe mislenje e deka nemas potreba , cim gi znaes norlevo znaes i kako funkcionira, ne e na odmet, no sepak mislam deka nema prostor za panika

20. Stiletto

Stiletto Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Не би сакала да го пијам од причина што е хормонско, па затоа прашав за мислење :(