1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    И јас ова го помислив прво ама пред една недела пиела од овие апчиња и незнам дали доаѓа до некакво пореметување во организмот поради овие апчиња, поместување на плодни денови. Знам дека другите хормонски прават вакво пореметување...

2. beatriche

beatriche Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    nemoj da se isplasis ako krvaris obilno mislam ekstra obilno

3. nokia

nokia Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    ме исплашивте сега со тоа дека може да ми се поместени плодните денови :( а инаку нека крварам колку сака, само да прокрварам, само да добијамм!!!!

4. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Ти останува само да чекаш да добиеш, верувај дека сега ни гинеколог не може да направи ништо , затоа што е мноогу рано, исто и тест се прави после две недели. Ти држам среќа да добиеш, напи се еден Б витамин, опушти се малку, пробај да не мислиш многу.

5. nokia

nokia Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    фала срцки, ќе ве известам ако има нешто позитивно :*

6. nokia

nokia Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    луѓеее вчера добив и многу сум среќна. Ми доцнеше три дена, веројатно од стресот :P

На AlicaInWonderland му/ѝ се допаѓа ова.
  7. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    А колку ефективни се апчињата за ден потоа? (Ако се испијат во првиот саат по односот)

8. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Девојкиве кажуваат дека се ефикасни ;)

9. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    И јас мислев дека се ефиксни, ама се помбандирав со 2 предходните 2 месеци и сега сигурно сум со пореметени хормони... И така имав нередовна менструација, сега чекам да добијам, ми доцни, а последните 2 вечери не спијам воопсто од стрес, па насабаеле ми е многу тешко, не знам дали да го земам тоа како можен знак за бременост или од неспиенје, дека не ми се собираат ни 4 часа во вечер... стварно не знам што да правам... Се мислам утре да направам тест за бременост. вечер ќе дојде дечко ми кај мене, па ќе видиме што ќе правиме. Тој цело време ме убедува дека нема причина за паника, ама јас...

10. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Пиеше 2 пати во последниве 2 месеци?
    Јас никогаш не сум ги користела овие апчиња, но од тоа што го прочитав тука - не се препорачува пиење на повеќе од 1 на 6 месеци, така да по некоја логика имаш направено хаос со хормоните па затоа ти касни.
    п.с. другарка ми би рекла - хормониве ми се понашаат ко да се на журка :)

11. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Си знаеше она дека не се препорачуват повеќе од две годишно, ама марфи ја зафати :(

DAngles, тоа неспањето и доцнењето ти е од стрес и евентуално некое пореметување од апчињата. Нема шанси бременост, како што се сеќавам ги пиеше одма. Ти пак направи си тест за да ти бидеш сигурна. Ама не се нервирај, се тоа ти е најмногу од нервоза. Опушти се и ќе си се средат работите, ионака си немоќна да смениш било што

12. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Значи овие два дена ми беше ужасно, ми се лошеше и повраќаше нон-стоп, ама си направив тестче сега и е негативно, а од тогаш помина скоро месец. Сега не се нервирам воопшто и ќе си чекам да си добијам

13. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Паметно :) Другаркиве секогаш кога ќе направт тест и одма после добиваат :D ваљда така посмирена си, и нема напнатост веќе

14. LadyEvil

LadyEvil Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    13
    Dali nekoj moze da mi kaze od prilika koja cena se apcinjata ?
    Do sega sme imale nezastiten seks, no vcera toj ne svrshi vo mene megjutoa bese isplasen deka pri vadenjeto nesto se slucilo !! Ja sum pod stres!! Zatoa ve molam, ako moze nekoj da mi pomogne, dali da gi pijam apcinjata, ili pak nema opasnost od bremenost ?!

15. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.380
    Допаѓања:
    42.006
    Aко мислиш дека има шанси да свршил во тебе напи се ако досега не си пиела не е страшно јас имампиено еднаш.Иначе 495 е апчето и е без рецепта.

На Tgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. LadyEvil

LadyEvil Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    13
    фала многу :)

17. causevsku777

causevsku777 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    12
    Како се викаат и колку пари се?

18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Норлево, 500 денари.

19. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Девојки сакам да прашам, значи само чисто информативно (огромна паничарка сум, сакам се однапред да ми е испланирано), бидејќи не сум сексуално активна и нормално не сум имала потреба од апчињава. Мислите ли дека ако се случи да се скине кондомот без при тоа да свршил во него дечкото, треба да се напиете Норлево? Нели поради предсемената течност? Кога ќе имам односи секако ќе биде со кондом и свршување надвор, но што ако дојде до таква незгода?

20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Норлево не се аналгин, аспирин, па да се напиеш секогаш кога малце ќе те стегне глава.
    Значи, се пијат ако партнерот свршил ненамерно внатре, се скинал кондомот ( а притоа свршил внатре мислејќи дека има заштита).

За тебе чисто информативно-во твојов хипотетички случај нема потреба да се пие Норлево.

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.