1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203
    МОжи и воопшто ништо да не ти се случи, нема потреба да чекаш, ете имаш среќа немаш несакани ефети и воопшто било какви ефекти, уживај :)

2. Tina.Tinnka

Tina.Tinnka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    5
    Е супер тoгaш хaхaхa пoшo прв пaт гo пијaм aпчевo и мaлце сум неинфoрмирaнa и пoкрaј тoa штo имa упaтсвo другo е кoгa ќе ти кaже некoј штo веќе гo имa "испрoбaнo" aпчевo :D Фaлa ти,пoздрaв :)

На macovska му/ѝ се допаѓа ова.
  3. PinkGirl*

PinkGirl* Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    633
    Го испив апчево но повратив после пола саат :( дали сум го повратила?и сеа нема да делува ?

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Тоа е нус појава. Веројатно поголем дел е во тебе, не си го повратила цело. Мораш да се консултираш со докторот.
    И дајте ве молам кога пиете апче читајте упаства за нус ефекти не е ова бомбона.

5. Tina.Tinnka

Се зачлени на:
    2 февруари 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    5
    Акo си пoврaтилa мoрa дa испиеш пaк aпче, тoa не ни делувaлo кaкo шo требa ти си гo пoврaтилa aпчетo сигурнo. Вo упaтсвoтo убaвo пишувa декa aкo пoврaтиш мoрa пaк дa се нaпиеш oд aпчетo

6. Ivana0576

Ivana0576 Нов член

Се зачлени на:
    29 февруари 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Zdravo na site, sakam da Ve prasam nesto se nadevam deka ke mi pomognete, na 14.2 imav nezastiten odnos pri sto celosno svrsi vo mene, posle 9 sati se napiv Norlevo, i nemav nikakvi posledici se do posle 10 dena kade pocna da mi izleguva rozeva boja i toa vo mnogu mala.kolicina i toa trae veke 6 dena, a treba da dobijam na 29.02 dali e.toa od.efektot na.apceto ili e nesto drugo.vo prasanje?

7. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.537
    Дечки читајте упатства убаво ... нормално е крварењето, еден од почестите ефекти на апчето.

8. Tina.Tinnka

Се зачлени на:
    2 февруари 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    5
    Нормално е. Може сега и менструацијата да ти касни неколку дена ама не треба повеќе од 5 дена, во тој случај мора да посетиш гинеколог.
    п.с имам слушнато дека доколку искрвариш после пиење на апчето тоа значи дека партнерот дефинитивно свршил во тебе, во случајов ти си знаеш дека свршил во тебе, само ете така сакав да споделам што сум слушнала. Поздрав ;)

9. Dani16

Dani16 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    Zdravo na site...vi pisuvam vo vrska so prasanjeto za tabletata Norlevo...imav nezastiten odnos so decko mi ...no toj vednas se trgna i ne svrsi vo mene...jas se ispaniciv i vednas se trgnav...se izbrisav i vidov deka i on vo rakata imase i na nego..no od strav kupivme Norlevo..no seuste ne sum go ispila zasto trebase denovive da dobijam..ustvari imav malku ali ne epten cisto crveno dodeka da probie...i sea zatoa se mislam dali da go ispijam apceto ili ke si imam zasto kako pocna da imam denovive pred da se sluci ova..nz prvpat gi kupuvam i nz da ne se stetni...pisete mi za sovet pozz do vas
    ..

10. Beaty...

Beaty... Нов член

Се зачлени на:
    16 март 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo drustvo,nova sum na forumot ..imam 20 godini ii me interesire vase mislenje..ovoj mesec menstrualniot ciklus mi bese 4-ti i traese dokaj 8-9 i potoa so mojot partner imavme nezastiten seks i toj svrsi vo mene utre denta se napijav Norlevo ii nemav nikakvi nesakani efekti se do den denes, denes imav obilno krvarenje i neznam dali toa e od samoto apce ili pak bidejki sum vo ovulacija moze da bide i od toa ,ve molam da spodelete vase mislenje i iskustva ako ste imale takvi :):)

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Веројатно од апчето + овулација.

12. Херкул

Херкул Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.294
    И кажи му друг пат да го вади 5 секунди пред оргазам, да не биде себичен. Норлево не се витаминчиња.

На blueberry93, stilas7, babyblond и 3 други им се допаѓа ова.
  13. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Oti mu davas bez kondom?

14. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.192
    Допаѓања:
    56.716
    @Beaty... кога велиш обилно... во овулација може да има крварење, но не обилно како при менструација. Штом си сексуално активна, би требало веќе да посетуваш гинеколог. Прегледот не е ништо страшно, закажи и ќе видиш што е работата. Може да е некакво пореметување во циклусот.

На blueberry93, kjukli, Nausicaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. T-e-s-a-kam

T-e-s-a-kam Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    17
    na 01.03 se napiv norlevo(go ispiv posle 1 saat od odnosot) posle nekolku dena imav krvarenje i 19.03 denes trebase da dobija no imam kako rozev iscedok a obicno ciklusot mi e obilen pa ve molam spodelete vase mislenje :)

16. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.954
    Допаѓања:
    35.847
    Од апчето ти е розевиот исцедок. Можно е и да ти доцни.

17. T-e-s-a-kam

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    17
    ama po vtor pat rozev iscedok malce cudno

18. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.954
    Допаѓања:
    35.847
    Од апчето ти се пореметил организмот. Некои дури и повраќаат. Нормално е да има несакани ефекти од апчето.

На Роберт 7 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    464
    Ве молааам дајте некој совет... значи де напив норлево скоро последниот ден од менструација имав однос и одма зедов норлево.. и еве после 6 дена болки во стомак и прво мал исцедок розев па кафен и сеа и црврно и кафено еве втор ден... зошто е ова вака и се осеќам некако изморено... де плашам дали р нормално ова оф апчето или да одам на лекар да не ми се десило нешто ...

20. T-e-s-a-kam

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    17
    го испив апчето и добив менструација со 1 ден закаснување од датумот сто требаше да добијам (претходно имав розевкаст исцедок) ама веке 8 ден не прекинува крварам како за 2-3 ден ве молам споделете мислење

На homealone му/ѝ се допаѓа ова.