1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. anonimenn1

anonimenn1 Нов член

Се зачлени на:
    30 март 2016
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    5
    "Штом се случи грешкава викам и онака ќе се пукам со хормони дај барем да ја искористам грешкава и да се изнауживам со љубовта моја.Ја заредивме следните два дена без кондом и преку 15 свршки во мене."
    Не очекував нешто вакво да прочитам на женски форум... (facepalm):rofl:

На Mia.MGK и *Ѕвездичка* им се допаѓа ова.
  2. najmila447

najmila447 Активен член

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    80
    Хахахахаха анонимен на женски форум има и многу да научиш.влагај почесто

На anonimenn1 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sever123

sever123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    98
    Во саботата, 2 дена откако ми заврши менструацијата имав незаштитен однос и по 2 саата се напив апче. Денес имам обилен кафеав исцедок. Нормално е или? Бидејќи аптекарката ми кажа дека ќе имам некои пореметувања со менструацијата.

4. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.954
    Допаѓања:
    35.850
    Кафеавиот исцедок е од апчето. Понекогаш има и розев исцедок, повраќање, лошење. Апчето предизвикува несакани ефекти. Можно е и да ти се поремети циклусот.

5. sever123

sever123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    98
    Вчера ми дојде, се слушнав со гинеколог ми рече дека било нормално иако пред само една недела сум имала.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. menceeeence

menceeeence Нов член

Се зачлени на:
    23 април 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo imam eden probblem so decko mi imav odnos i neslucajno svrsi vo mene i bevme svesni no bidejki ne sum spremna za dete kupivme apce i go ispiv posle 12 sata ...istata vecer izlegovme i koga otidov po wc imav malce krv na gakite posle nekolku dena pocna kafeniot iscedok menstruacijata treba da mi dojdi na 30 imam premnogu porametuvanja od apceto moze i da mi zadocni sakam odgovor i sovet dali se golemi sansite da ima nesto ili da napravam tesst dokolku mi docni .....

7. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.537
    па доста брзо си го испила апчето така да не би требало, а можно е и да ти подзакасни од апчето, така да не се вознемирувај и да ти задоцни

8. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    32.403
    Тоа апче се пие во наредните 72 часа а ти си го испила веднаш. Не би требало да има нешто, почекај па направи си тест да бидеш сигурна најубаво.

9. 30mama

30mama Нов член

Се зачлени на:
    24 април 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo na site, jas sum nova na forumov pa gi procitav skoro site problemi prasanja i dilemi no ne naletav na nitu eden slicen na mojot, pa ve molam da mi pisete mislenje. Imam bebe od 4meseci i posle poroduvanje (imav loso iskustvo za sreca sto sme dobro) prvpat se resivme so soprugot da imame odnosi i mislam deka malko svrsi vo mene, pa utredenta zemav norlevo. Posle nekolko dena dobiv mesecen ciklus i ottogas nemam dobieno poveke od mesec dena. Se plasam da ne sum pak bremena a da napomenam deka go dojam bebeto... Napraviv test negativen e no pak se plasam. I za segasnoto bebe mi velese deka 99,99% e siguren deka ne svrsil a jas bremena... Se plasam premnogu

10. Freja.Stella

Freja.Stella Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2014
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    51
    Од прилика колку рок на траење има норлево апчето?

11. Chair

Chair Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    3
    Се напив норлево после 15 часа од ризичниот однос(се скина кондомот), два дена после завршувањето на менструацијата. После 5 дена имав кафеав, па бледо црвен исцедок. Направив тест кој беше негативен на десетиот ден од доцнењето на менструацијата. Веќе ми доцни 15 дена, има ли простор за паника?

Последна измена: 26 април 2016
    На Cleonika му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    464
    Во иста ситуација сме :)) и јас на крај од предходната менструација значи на 6ти ден имав однос со новиот дечко ама нешто не беше и тој сигурен што се случи дали сврши или не не можевме да зајлучиме прв пат ни беше и ненавикнати ...ии одма се напив апчде после 2 часа од односот и очекував симптоми одма ама немав ништо туку утредента се осеќав како надрогирана така...и после 7 дена, почна да ми тече крв прво малце розева па се појача кафена и си течеше скоро 5 дена... од тогаш цел месец имаме односи и се надвор свршува пази и се...и вика секад до сеа исто сум имал односи не се десил инцидент и знам дека свршувам надвор..а и ј исто секад без кондом сум имала.. ама нов партнер нели и малце во фрка сум... ии исто како тебе глеам календаров на тел ми покажува исто точно 15 дена ми касни .... а неам ни симптоми нолење на гради на пример и сл.. се напнав барав слично искуство некој да ме советува :)) ама ајде еве да те утешам...сепак мислам и поради што сме крвареле така на сред месец а и самото апче може пореметување на менс. Да напраи...

13. *Ѕвездичка*

*Ѕвездичка* Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2016
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    302
    Добро бе луѓе, ај за бременост има начин да се реши, ама не ви е страв од болести???? Него можи на чело му пишува дали е здрав или не....

14. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    464
    Па реално не. Коа имаш партнер на кој му веруваш зошто да ти е страв од тоа?

На Tgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  15. *Ѕвездичка*

*Ѕвездичка* Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2016
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    302
    А колку брзо стекнуваш доверба во новиот дечко?

16. Freja.Stella

Се зачлени на:
    22 април 2014
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    51
    Anyone ? ☝

17. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.537
    Нели пишува на упатството?

18. Freja.Stella

Се зачлени на:
    22 април 2014
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    51
    Уште не сум го купила затоа прашувам

19. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    464
    :) абе кој како некој си стекнува и за една недела :)) ! А што се однесува за мене контактираме и се зближувавме три месеци пред да се видиме, па одкако се видовме месец дена мина пред врската, и одкако почна врската со оглед на тоа што е постар од мене и што не фатив дечко само за да шетам некого за рака и дс речам иам секс рутински еднаш месечно, туку влегов со милион вибрации и чувства и со фактот што тој е сигурен дека дури сака со мене да остане иако ја сум пошто помала 6 години, понесигурна за тоа прашање. А што е тоа битно ксо прашање ? :)) леле страшно колку омаловажуватр и колку критички сте настроени и уствари колку све ви е табу и колку предрасуди имате на оваа тема иако се работи за тема кај шо најмалце се бара тоа. Ама ај :))

20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Нема што да се правдаш.

На Cleonika му/ѝ се допаѓа ова.