1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. Bruneta

Bruneta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2015
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    91
    Zdravo devojki mi se sluci I mene so najmalce ocekuvav, posle dva dena dobieno svrsi vo mene posle 12 ipol casa piev apce za den potoa, ama nemav nikakvi nesakani simptomi samo malce me zabole glava dali moralno e da prokrvaram prv pat pijam I da e za posleden,nekoja sto imala iskustvo neka pise vo poraka

2. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.537
    не мора да прокрвариш

На Bruneta му/ѝ се допаѓа ова.
  3. *Ѕвездичка*

*Ѕвездичка* Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2016
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    302
    Не мора да прокрвариш, ниту да имаш било какви симптоми.

На Bruneta му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Dilay

Dilay Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2015
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    40
    кај да барам да купам вакво апчче?? мислам во која аптека у ск со сигурност даваат без рецепта? зегин кај транспортен, знае некој?

5. najmila447

najmila447 Активен член

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    80
    Во Виола (Аеродром)даваат со сигурност.Зегин бараат рецепт.

На *Ѕвездичка* му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Beluchi222

Beluchi222 Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    22
    Здраво, последниот циклус ми беше на 14 мај, на 22 мај имавме со дечко ми ризичен секс, на 23 мај се напив Норлево и немав несакани дејства тој ден. Денес на 31 мај имав кафеав исцедок па потоа како менструација но еве сега после неколку часа, имам само болки во стомакот а крварам ептен ептен ептен малку. Дали можеби е дејство од Норлевото?

7. crvenkapa :*

crvenkapa :* Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2015
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    29
    Трудна или ? Многу ме интересира :)

8. najmila447

najmila447 Активен член

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    80
    Не сум трудна дечки..Слободно пукајте се со Норлево.100 % ефикасен. ☺Штом кај мене не се фати, кај никоја нема.☺Се зезам дечки.Секако не е играчка.Ме изремети хормонално и мене али се среди се со втората менструација.Не го зимајте ако ептен не ви е густо.Глеам некои од Вас го зимаат ко бомбонче за некои глупави ситуации.Не си играјте,дебалансот на хормоните го ремети цел организам..Не можеме да го осетиме тоа на краток рок.Долгорочно ќе си ги сносиме последиците! Не им верувајте на кондомите и сигурните партнери.Поздрав и памет во глава!

На *Ѕвездичка* и EdnaDevojka21 им се допаѓа ова.
  9. ninna245

ninna245 Нов член

Се зачлени на:
    3 јуни 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    zdravo
    dali moze nekoj da mi odgovori za problem sto go imam vo vrska so apceto nerlevo ?

На EdnaDevojka21 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.537
    Па пиши го проблемот

11. ninna245

ninna245 Нов член

Се зачлени на:
    3 јуни 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    imavme odnosi so deckoi sea ni bese strav od predsemenata tecnost pa se napiv norlevo, po edna nedela imav krvarenje na 19ti maj i imav edna nedela sea vo ponedelnikot imav menstrualni bolko vo stomakot i gradite neznam dali e seto to od apceto ili ne zosto na 1vi trebase da imam ciklus i tocno koa imav bolki sea vo ponedelnikot se poklopuvase datumot i denes mi zavrsi... dali ima potreba od panicenje za bremenost .

12. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.537
    Нема

На EdnaDevojka21 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Martina1993

Martina1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    77
    Vo sabotata imavme odno i znam deka svrsi vo mene a vo ponedelnikot se napiv norleno eve vejke 4 dena pominaja nemav nikakvi simptomi a trebese da mi dojdit vo nedelata mozno e apcevo da ne delubat posto pominata 54 sati ko se napiv

На Rosse902 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Mia.MGK

Mia.MGK Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2016
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    256
    Со дечко ми имавме односи и ни пукнал кондомот ама не приметивме и он сврши во мене и одма следниот ден се напив норлеово но ми се појави нешто како депресија и по цело време ми доаѓа да плачам нешто како пмс само многу посилно ,дали на некоја од вас и се има случено и до кога одприлика ви траело тоа?

15. Mia.MGK

Mia.MGK Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2016
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    256
    Ве молам за одговор ќе полудам ;(;(;(

16. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.322
    Допаѓања:
    26.018
    Нормално е тоа кај некои бидејки е хормонско апче и многу јако е. Делува и на менс се пореметува еднаш ке ти дојде порано еднаш покасно ке имаш кафеав исцедок. Ова ке трае два три месеци дури да се регулира организмот на шок . Затоа е и препорачливо еднаш на шест месеци да се пие

17. Mia.MGK

Mia.MGK Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2016
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    256
    Ова ми беше прв пат да пијам вакво апче но и последен ,нема веќе никогаш да пијам ова што се слушува со хормоните е страшно ...

18. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Тоа е стравот што се плашиш да и покрај апчето да не си трудна. Само смири се и се ке биде ок, не е тоа од апчето туку од стравот, веројатно ќе те држи додека бидеш сигурна дека не си трудна т.е до добивање.

19. Mia.MGK

Mia.MGK Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2016
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    256
    Не се плашам од тоа мислам дека не сум трудна ,туку ме расплакуваат секакви работи ,плачам а не знам ни јас за што плачам ..

На Херкул му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Затоа што си сега во емотивно слаба фаза кога се ти се собрало, тоа што се случило со кондомот иако се обидуваш да се убедиш дека се е ок, потсвесно сеуште те мачи што ако сум трудна, како ќе им кажам на моите..... Па тука може да се појави и грижа на совест како да си извршила абортус, па размислуваш и за другата страна на медалата. Човечката психологија е многу комплицирана машина.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.