Zdravo, itno mi treba mislenje. Vecerva imavme seks so decko mi, vo tekot na seksot izlegol kondomot, a ne primetivme I svrsi vo mene. Kolku e efikasno apceto den potoa? Vecerva ne rabotat aptekite, no vo tekot na utresniot den ke go ispijam. Ima li nesakani dejstva I steta nekoja? Fala vi mnogu
Apceto nema 100% uspesnost. Ona sto go spodeli Sesil e tocno, megjutoa proizvoditelot ne gi naveduva site mozni posledici, kako na primer pojava na cisti. Dali, koi posledici i so kolkav intenzitet bi se pojavile, najmnogu zavisi od odgovorot na tvojot organizam.
Vo odnos na izleguvanjeto na kondomot moze da se kazat dve nesta, prvoto e da se kupuvaat soodvetni kondomi vo odnos na dimenziite na poloviot organ, na pakuvanjata koi ne se refus ima navedeni specifikacii na kondomite, ke vi gi preporacaat vo aptekite od kade e najdobro da se kupat kondomite, dodeka vtoroto e kondomot da se stavi na dobro erektiran penis, a vo slucaj vo tek na odnosot da se namali erekcijata, podobro e da se zameni so drug otkako so stimulacija ke se postigne erekcija.
Јас го имам пиено и ефикасно е, имав само некои мали несакани дејства, а и следниот месец не ми каснеше ни ден. Според мене ефикасно е, иако и јас сум во паника, затоа што и јас пиев пред 5 дена..
Ако не си спремна за бебе испиј си го и трпи си последици..мали или никакви, времето ќе покаже Бива се во животов па и тоа.. Никој не умрел во МК од норлево...сеуште. Гуд лак
Ве молам мислења. Значи на 11ти јануари ни пукна кондомот и истиот ден пиев Norlevo. Требаше да добијам на 30ти јануари, ама добив завчера, и многу ме зачуди. И сега се мислам дали е нормално, со оглед на тоа што многу е рано, а и имав малку крв и после почна како темна крв речиси кафеава..И буквално крв скоро и да немав..Дали некој се нашол во слична ситуација, дали случајно ова може да е некој заден ефект на апчето?
Да си го прочитала упатството ќе си знаела. Една од нус-појавите од ова апчето е и крварење. Погоре имаш слика, ама тешко ти е да погледнеш.
Мм во сите аптеки низ населба беше и во сите му барале рецепт. Во која аптека ти ги зеде? Нешто ново да не е, не,знам. А има поминато месец и пол откако се породив, белким не ми е досреден организмот за да биде нешто.
Јас од Гостивар го земам Ако е хитно пиши ми лп ке ти пратам утре А циклус имаш?После порагај зар веќе доби?
Овој во сити мол е единствениот што не соработува со фондот, на рецепти не можеш да купиш.. па затоа најчесто не ги бараат ни оние обичните..