1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. Cucueta

Cucueta Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    78
    Здраво девојки вчера за прв пат имав односи со дечко ми и. Беше без кондом но ми рече дека свршил по 5 минути од кога излегов од мене бидејќи цело време го терав да излегува зато што на двајцата ни беше прв пат. Потоа кога проверив видов дека ми било дена на евулација а притоа кога се тргна една капка му падна на фармерки за секој случај зедов апче за ден потоа но дури после 20 часа што мислите дали е возможно да останам бремена?

На Tina2017 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.723
    Допаѓања:
    145.100
    Ако не свршил во тебе , шанси за бременост нема никакви.
    Следен пат внимавајте и чувајте се, односи само со заштита ако не сте сигурни.
    Норлево не е бонбон и не се пијат туку-така.

На Antolinaa и Cucueta им се допаѓа ова.
  3. marija1990

marija1990 Нов член

Се зачлени на:
    24 мај 2017
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Женски ќе може ли да ве прашам за мислење...Имавме односи со дечко ми и тој не сврши во мене, но на вагината од надвор ама сепак дека беше влажно земавме Норлево...за секој случај. Поминаа 7 дена откако го испив апчето, но сеуште немам менструација? Некои девојки велат дека добиваат одма првата недела откако го испијат, а некои велат дела треба да чекаш да добиеш кога ти е датата за да добиеш? П.с. Норлево го испив од односот кога поминаа 2 ипол дена. Помош што да мислам сега.

4. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.723
    Допаѓања:
    145.100
    За Норлево да делува се пие најмногу за 24 часа после ризичен однос. И не е бонбон , па го пиеме кога и како ќе ни текне.

Ако не свршил во тебе од што ќе останеш бремена? Нормално е да си влажна, при секс вагината се навлажнува. Внимавајте и едуцирајте се пред секс.

На Tina2017, joy1 и marija1990 им се допаѓа ова.
  5. marija1990

marija1990 Нов член

Се зачлени на:
    24 мај 2017
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    И јас се надевам дека не сум...ама дечково на глава ми се качи и сега повеќе ме сеќира што не знам кога и дали воопшто ќе добијам овој месец..

6. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.723
    Допаѓања:
    145.100
    Не си прави притисок без потреба.
    Следен пат внимавајте.

На marija1990 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Тој сакаше без кондом или ти?

Ако тој инсистирал без кондом да имате секс а сега ти стои над глава да не случајно си бремена, ја да ти кажам - отерај го у к***ц!

Норлево се пие што е можно поскоро после секс каде што партнерот СВРШИЛ во тебе. До 12 часа има најголема ефективност. После 2 и пол дена - нема никаква улога во (не)забременување, само хормоните НАЈверојатно ќе ти ги направи хаос. Плус стресови и нервози.

На sunrise_123 и marija1990 им се допаѓа ова.
  8. marija1990

marija1990 Нов член

Се зачлени на:
    24 мај 2017
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0

9. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    @marija1990 значи сте имале со кондом ама тој го извадил од тебе, го извадил кондомот и тогаш свршил? Ако е така шанси да останеш бремена се 0,000001 %. Нареден пат НЕ земај норлево за ваков случај.

Млада си и си правиш хаос во организмот без потреба.

10. marija1990

marija1990 Нов член

Се зачлени на:
    24 мај 2017
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Фала ти за информацијата инаку така е како што праша...инаку дали знаете за апчево дали има функција да ја одложи менструацијата, ќе добијам на денот кога треба или треба да добијам првата седмица откако го испив??

11. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.723
    Допаѓања:
    145.100
    Нема да ја одложи.
    Треба да си добиеш нормално.

12. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.928
    Евулираше?
    Што ве кошта кондом да земете, помалку главоболки... Барем ќе знаеш дека не си бремена, вака на секој однос ќе се мислиш да не останало нешто...

13. Hakerka

Hakerka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    7
    Имавме со дечко ми синоќа однос без кондом, прекинавме поради тоа што инаше како некоја бела течност. Значи и двајцата сме 99% сигурни дека не сврши ама сепак прекинавме и се напив норлево. Денес пак 12 саати покасно имавме однос со кондом и сврши и на крај кога го извади видовме дека е скинат... Дали апчето 12 саати порано што е земено има дејство? Дали е штетно по здравјето да се земат 2 апчиња во рок од 24 саати (знам е, ама сепак...) доволно сме возрасни ама сепак ...

14. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.928
    Не смееш да земеш 2 апчиња во еден циклус. Првото норлево ти било промашај, целосно непотребно и не штити како превентива, само како итна контрацепција. Значи тоа првото не ти важи за вториот однос.
    Не сте ги хакнале добро односите (Pun intended :!:)

15. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.123
    Допаѓања:
    111.048
    Убaвo ви нaпишa феминкaтa пoгoре.. Тoa aпче не гo земaјте кaкo бoмбoнче зaтoa штo е вистинскa БOМБА (буквaлнo) oд хoрмoни целиoт дoтoгaшен ритaм гo пoреметувaте a пoтoa е пoтребнo и време дa се врaти вo нoрмaлa. Внимaвaјте и СЕКOГАШ кoристете кoндoм.

16. Hakerka

Hakerka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    7
    Сепак апчето има 72 часа ефект, па дека поминаа само 12 саати. Се јавив и на двајца дежурни гинеколози ми кажаа дека апчето се уште би имало дејство...Можеби ништо нема да се случи... за беља па и у најплодни денови сум...

17. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.928
    Со среќа, сепак генерална препорака е да не сметаш на неа, никој не докажал ниту отфрлил дека е ефективна ако се земе пред однос. (мада мислам има некое ново истражување кое вика де е)
    Следен пат повеќе пазење.

18. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.723
    Допаѓања:
    145.100
    Норлево се зема најчесто еднаш на 6 месеци.Не кога ќе ви текне.
    Користете кондоми за заштита. Си играте играчки со апчињата.

На Glasna, SummerGirl, Dust и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.197
    Допаѓања:
    6.378
    Ајде и јас за совет, мислење да прашам..
    Имавме секс, и во текот на сексот кога бевме најопуштени, јас изрипав, се сецнав, и му свикав како демек Што правиш ејј? Осетив како нешто буквално да ми се цедеше во мене. Како да капе нешто во мене, и мислев дека свршува внатре.. се испаничи и тој, вика нема шанса, не сум луд, ќе осетев.. и по 1 мин. и тој сврши, секако надвор, и бидејќи немавме подолго време ,количината беше поголема.. Сега ме мачи да не имало нешто , а да не осетил па да му "летнало".. Ама досега ова не ни се има случено..
    Норлево се немам напиено досега, па не знам што да правам...еве и сега седејќи, осеќам како нешто ми тече, ко капка по капка..

Последна измена: 14 јуни 2017
  20. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    Не верувам дека има свршено во тебе.А тоа што си осеќала дека капе тоа е што се лачи од тебе од возбуда и после завршување на односот знае да се лачи таа течност од тебе.Мислам дека нема место за паника и за џабе да зимаш апчиња да се лупаш со хормони.
    И кога имало толку сперма од дечкоти значи нема што да паничиш.
    Ова е мое мислење поздрав

На Oscar Lady му/ѝ се допаѓа ова.