Jас имам чоколаден тен.Летото штом излезам веднаш ме фаќа сонцето.Досега на одмор со никаков фаткор за сончање не сум користила,а ниту пак сум изгорела.Си го сакам тенот...
Бев порцеланска кукла ама сега сум цветен мед, може малку посветла. Не би изледала убаво со темен тен, вака ми е убаво.
И јас се вбројувам во оние со Аристократски тен . Колку и да се сончам, не ми потемнува лицето, освен носот кој секогаш ми "страда" и станува жар црвен, како на Рудолф Сепак, си го сакам тенот
jas imam temen ten i mislam deka najubo mi stoi takov, ako bev svetla ke bev cudna, sakam leto zosto togas najmnogu do izraz doaga tenot
Имам потемен тен.. Инаку како помала сакав да сум многу бела.. Ама сега со тек на време вака засакав како што сум
Јас сум бела ко сиренце, и сонцето ми е непријател. Ќе ме спржи и ќе ме боли, после тоа ќе се излупам и тенот ми се враќа. Си се сакам ваква, проѕирна.
Јас би гласала за ла Африкана ! Посекси ми е Имам некој нормален тен...ама па на лето кога ќе поцрнам џупче..
Јас имам аристократски тен и многу го сакам иако до пред некоја година сакав да сум поцрна,ама го сменив мислењето. Единствено на одмор кога одам сум поцрна,добивам бронзена боја за кратко време.
Аристократскиот-блед ми е поубав од темниот, ни јас не знам зошто. Некако темен повеќе оди со лето, а во пролет, есен, зима поубаво е кога си бел weird.
Аристократскиот тен мене ми е многу поубав од африканскиот, пренападен морков тен. Се знае што е поим за аристократија и женственост.И девојките со бел тен изгледаат нежно и понормално. Мене тенот ми е бел, снежно бел и си го прифатив како таков.И подбро да ми е ваков отколку пречоколаден, сепак мојот глас оди кај Аристократскиот тен.
Иато мислам и јас... аристократски тен си имам и руса коса, дечко ми ме зеза јми вели ти си родена златокоса принцеза, сигурно си била принцеза во претходниот живот Инаку на лето си добијам некоја нијанса потемен тен но со многу квалитетни креми за сончање, и таман преубаво ми дојде со косава светла.