Od takvi kako tebe patat tie vo market.... Drrmete i se mislite 2saati sto sakate... Pa nejkam ova sakam ona - a mislev imam tolku pari pa sum nemala aj vratete go ova I toa se treba da istrpi 1 a u denot takvi mnogu ke se pogodat ccccc
Za kakvo ogovaranje zboris sto ne te usluzuvale???? A so treba da se trca po musterii te i da vi se stava u korpa... Auuuu
Вистина е дека има неуслужливи, арогантни и безобразни продавачи, но има и безобразни муштерии. @Meckicja извини, но ти си токму една од таквите муштерии. Прво, како можеш да клеветиш? Клеветата е кривично дело и за тоа се одговара. Второ, како можеш да бидеш толку бесчувствителна? Заради тебе можат да останат без тоа малку што го земаат. Да, тие земаат многу мала плата, а работат како да земаат неколку илјади евра. И тие се луѓе, и тие имаат лоши денови како и ние. И јас бев и сум озборувана, мислам кој не е, па не правам такви работи. Ни мене не ми се допаѓа некој да ме озборува. Знам зошто го прават тоа. Ти никогаш не си озборувала? Што ќе направиш ако те наклевети тој/таа што си го/ја озборувала? Затоа преиспитај се за делото што си го направила. Ни мене не ми е јасно како можеш во маркет да чекаш да те послужат? Сама си земаш тоа што ти треба и одиш на каса.
Ако сакаш некој да те служи,ќе си викнеш куќна помошничка и ќе те служи дома!!! Основата на културата надвор се огледува по човекот, тоа значи да имаш манири. И двете страни не се цвеќе за мирисање, ама ти се инаетиш со глава во ѕид и продолжуваш да се бламираш. Не си во право, влегуваш кажуваш “Здраво,добар ден, дојдов леб да земам.” Излегуваш кажуваш “Фала,пријатно”. Толку!!!
A kade jas rekov deka ne kazav nisto jas kazav da mi dadat oni me izgledaa I si cekav I me izgledaa samo I nisto nit mi Kazaa cekaj ke ti dademe topol leb vo pekarata niti me usluzija I zboruvam za pekara ne za market
Mnogu zasegnati za niv bre auu mnogu a da bevte na moe mesto a I ne samo na mene I drugi se zalat od niv istoto go pravat
Се надевам дека ќе ти се мавне од глава сето ова, па клеветење па глупости а и самата имаш кажано дека си останата без работа. Убаво ти беше? Како не ти беше срам јас незнам. Ако ти си редовен муштерија таму ќе влезеш и ќе кажеш Добро утро како сте има ли топол леб може ли едно? Ако ти тоа си го кажала сигурно ќе си била услужена. Се надевам дека газдарицата те проценила и дека ништо не искоментирала на вработените.
Си има таму камери и имаш таму сандаче за поплаки и жалби и можеш да се пожалиш дискретно. Со финоќа ќе ги победиш ако сакаш,со вакви желби и посакувања за нив не. Корегирај си во понашањето,никој нема да те трпи така чак и работа да имаш. Ми одмили веднаш што прочитав “нека останат без леб ме заболе”.
Како можe некој во себе да има толкава злоба, до тој степен што вика дека „му е гајле ако некој остане без леб“, само затоа што не го прашале што сака во продавница, а тој сам не се ни обидел да праша. Како прво, требало сама да си побараш, е тогаш ако не те услужиле, е веќе друга приказна. Како второ, ако не ти се допаѓа нивниот однос, има уште мал милион други маркети, пекари и сл., каде што можеш да пазариш, и никогаш повеќе да не мораш да влезеш кај тие што „не ти се допаѓаат“ . Наместо да клеветиш луѓе, кои што ништо лошо не ти направиле, и да им го ризикуваш работното место, поработи малку на себе, и на твоето однесување, ем нема да наштетиш никому, ем ќе ти е тебе поубаво. И пишувај запирки, please.
Abe I togas si zemav plata jas ako sedev doma platata I osiguruvanjeto mi tecea snemav Samo rab ama ne I plata ne I osiguruvanje
Od samobendisani musterii mi se gadi Iskrajno a kaj e ova potocno IZVINI VAKA???? po ova so go citam ti Izgleda si od onie sto vlagaat u 21.29 A zatvaraat u 21.30