Аиии што све се изначитав последниве 10страни …. Ко завршив и цигаре си запалив да си ги средам мислите, ако чита касиерката од Веро, женоо гарант вработена си со врски чим не знаеш да услужиш девојче, па и уште си зела за право да и се обраќаш? Боже господе, ама нај хардкoр од се ми е среден прст не знам веќе и кој имаше пишано, веројатно вака нешто изгледало
I sto treba sega nie kupuvacite li da stradame i kerkickata bese vcera so mene koga mi se sluci ova i ona se isplasi a e dete od samo dve godinki i resiv jas veke tamu vo toj market da ne vlezam nikogas ne im bese prv pat takvi ispadi da ima od strana na kasierkite vo tera market ama im oprostuvav ama veke ne
Јас не знам што ти се случило,ама знам дека не би дозволила дете кое едвај зборува до толку да се преплаши па колку и да е голема причината .Зошто за да се слушне звук треба двете раце да плуснат.Јас не викам дека сите продавачки се светици ,ама верувам дека постои помирен начин да се реши тоа, а да не се преплаши двегодишно дете .
Zasto do mene da e problemot sto jas da ne I go zemav izvestajot sto ke mi e na mene nejziniot izvestaj ima da tamu kade sto ima red i higiena I nema po 10 dushi da pazaruvaat vnatre i cekaat red na kasa vo ovaa korona
А зошто се исплаши девојчето? Продавачката викаше, ти викаше, двете викавте? Ти рекла и покажуваш нема си одиш чао. Уште поидеално би било кога би ти рекла љубезно се извинувам да не го зедовте мојот извештај по грешка многу ми е важен тој лист дали би можела да погледнете погледнеме за да бидеме сигурни и двете да не мора да се враќате за да го донесете назад, и ти и викаш љубезно се разбира дека може да погледнете во којата ташна, ох се извинувам имајте убав ден, и вие исто, многу слатка ќеркичка како се викаш Антонела, ох колку убаво име имаш, до видување имајте убав ден!
Pa jas i ljubezno I kazav sto ke mi e na mene tvojot izvestaj zasto bi go zemala koga jas nikogas ne sum rabotela vo market I poima nemam zasto zboruvate vie i mi ja prebrka tasnata i keseto ke svatev znaci da se rabotese za nekoj proizvod oti znam oti mnogu se krade ama za izvestaj ne ne svakam zasto bi I go zemala kakva korist bi Imala jas od nego
Од мое искуство кога пазарам, повеќе гледам арогантни и без осет купувачи, а продавачки има чат - пат по некоја која е дрска.
Имаш основана причина за поднесување на тужба против вработената во маркетот и одговорното лице на маркетот. Доколку сакаш да превземиш правни дејства пиши ми во приватна порака.
Ако детето осети дека мајката е под стрес и детето ќе биде. Што сте запнале сеа со тоа? Као никогаш не сте биле биле нервозни покрај децата. Ае, не тупете толку. Јас ситуацијава можам да ја разберам, во случајов касиерката е безобразна.
Едно е стрес друго е нервоза трето е “се исплаши детето” Значи насилно било имало викање дерење туркање грабање
Па доволно е да те избламира некој пред редица луѓе, да биде дрска и да се понаша како да разговара со криминалец. Децата приметуваат се. И сеа она што требала, да ќути и да дозволи такво понашање? Не може еднава да се дере, другава да цивка. И мене да ми се испонаша, ќе и вратам остро. А и многу бе се потресувате на туѓи деца и први сте да рипате на туѓо родителство. Chill.
Стресот на детето во првичниот пост не е спомнато, само "изедениот срам". Да е мое дете во прашање, нема да терам правда на форум, ќе решам у очи со тој кој што ми го трауматизира детето. Еве Луциферка ќе преземе и ќе стегне тужба, и после ќе нѝ кажете разврска, кој точно кого тегнел, викал и кај се изгубил извештајот.
Не може да знаеме точно што се случило, постојат арогантни продавачки тоа е факт но има и муштерии кои се драма квинс и од мравка прават слон, од оваа дистанца на форум може само да се нагаѓа кој бил у право.