Арогантни продавачки

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од prettygirl, 27 ноември 2009.

1. en_na

en_na Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2022
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    89
    Дм во Веро Џамбо, кога и да влезам девојката од обезбедување се лепи за мене, буквално од сите луѓе внатре таа секогаш по мене и тоа цело време.. :clap::rofl: ај да сум украла нешто некогаш или да ми свирел алармот на врата па да ме запамти ама никогаш ништо такво не ми се случило. Разбирам треба да следи ситуација ама следи ја во целост не на еден да му се закачиш, стварно се без осет

На Cosmic Girl, SummerGirl и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  2. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    5.898
    Допаѓања:
    8.806
    Некни бев баш таму во ДМ и во моментот имаше 3-4 женски што излегуваа и 3-4 што влегуваа. Алармот почна да пишти и на тој од обезбеџење го фати паника. Почна да се врти во круг, да гледа во плафон и на крај ништо. Не ги ни провери, зошто ќе требаше да ја стопира продавницата. :D

Може некој уплав имаат тие обезбедувачите таму. :worried:

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.939
    Допаѓања:
    15.097
    Јас вака се нервирав исто, оти на дм обезбедувањето секаде им е такво, ама не повеќе. Мува не ме лази веќе…

На SummerGirl и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  4. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    18.117
    Допаѓања:
    136.962
    Пред неколку дена од едниот локален Синсеј си купив пенкала и нотес од иста колекција. Касиерката (некоја нова) ми искоментира онака лењаво со превртување очи ајде да искуцам (марката на тие)...
    Што ѝ требаше тоа коментирање?
    Ниту една од останатите ми се нема понашано вака. Вообичаено им е „дали ви треба кеса и повелете кусур/фала за ситното и пријатно“.
    Дневно имаат по десетици муштерии со 7-10 ствари, ама јас со 3 мали небаре ѝ го расипав раатот. :rofl:

На Amellie13, Mumoftwo30 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  5. MilaSs12

MilaSs12 Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    9.134
    Допаѓања:
    19.081
    Мислев единствена сум која е под надзор на обезбедување во ДМ. Било кој мол - исти се.

Не знам зошто ми се закачаат баш мене, или сум со ранец, или само паричник, ни јакна не носам. Каде ке кријам украдени работи - не знам.
    Ама дека ме следат и тоа во чекор.

На Mumoftwo30 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  6. Ta-mara

Ta-mara Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    1.102
    Мене за една ми прават фаци ама што има врска ? Пишува некаде колку работи треба да купам ? Ми идеше на оваа да и ја акнам една буквално ,ми мавта со тоа па само ова ??? Требаше да и речам А ГЛЕДАШ НЕПТО ДРУГО? ШТО п ги заболе колку работи јас ќе купам не го крадам!!!

На SummerGirl, Amellie13, Трагедијаупмм и 2 други им се допаѓа ова.
  7. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    18.117
    Допаѓања:
    136.962
    Е, ајде де.
    Наместо да прави да ти е пријатно и нареден пат да влезеш, мрчи ко бизнисот да е нејзин. :rofl:

8. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.449
    Допаѓања:
    4.835
    Жалете се слободно. Телефонски или на емаил кај шефовите. Посекако за таму лесно ќе се најди замена за продавачка. Друго чаре нема,или ич да не му влезиш..

На SummerGirl, nextredstyle и Amellie13 им се допаѓа ова.
  9. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.644
    Допаѓања:
    19.014
    Не и бил денот погоден :D

10. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.716
    Допаѓања:
    62.471
    Пријатен и расположен продавач кај нас е скоро непознат поим. Јас знам дека обично не се доволно платени или се соочуваат со секакви луѓе, но има такви што се понашаат како небаре ти си им крив за сѐ во животот. Кога има можност треба пријавување, кои се тие да вртат очи или да коментираат на муштерии кои ништо не им направиле?
    Кога ќе се погоди некој/а пријатен/на или насмеан/а буквално после цел ден ми е поубав. Како да не треба да е нормално тоа. :D
    Има една женичка баш од пазарот каде што купувам понекогаш овошје/зеленчук, секогаш расположена, пријатна и насмеана, мерак ми е да одам таму да купувам.

На awkey, SummerGirl и nextredstyle им се допаѓа ова.
  11. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    18.117
    Допаѓања:
    136.962
    Ако ѝ се повтори,да.
    Вообичаено толерирам додека не е премината граница.
    Не ѝ се други криви за тоа, Брате.
    И останатите касиерки веројатно имаат лоши денови, но од нив добивам само љубезност.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.