Ако сакаш можеш онака делови да фатиш на платно (пример оттисок на раце, или други делови од телото) Но, според мене едно такво големо дело на црн хамер со светли бои би изгледало прекрасно
Bratche Bukefal te pozdravuvam so pesnata pomeshaj ove nochi crno i zlatno od Seka........klasikata nikogash ne e glupost i nikogash ne zdosaduva....ne mi pagja na pamet da se bojam po telovo pa da ja pravam onaa rabota
Има шанса бојата да влези на мнооогу места, не само на платното. Инаку не ни мора платно, на чаршав таман.
Туш заеднички за да се заштеди време а останатото си останува овековечено на платно, доказ за вашата љубов Само не закачувајте во дневна жити се да им стварате трауми на децата ако еден ден дознаат Не флека, љубовна флека
Супер идеја, ама како би го реализирале ова? Прво треба огромно платно и многу бои. Тоа платно треба да се постели некаде, најверојатно дома јер после шарени кај ќе одите ако не во туш кабина? Ај тоа, ама после до туш кабина додека отидеш најверојатно ќе ушљакаш нешто дома. Ајде и тоа нека не се случи, дефинитивно една недела ќе си шетате со некоја зелена нијасна на одреден дел од телото што нема да се извади одма. Ту мач ефорт треба за ова.