Што мислите , дали би ги носеле овие сукњи ? Каде би можеле да се најдат низ Македонија ? Со што би ги искомбинирале??
moda-i-stil/moden-hit-trend-bi-nosele-ili-ne-t6904/360.html?hilit=%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD%20%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4#p1067507 овде може да се дискутира за нив. Нема потреба од нова тема. Позз.
Иииииииииииии тададам еве ја мојата асиметрична сукња за само 3 минути ... Ја направив од шалвари , ги скратив
Прекрасни се, летово ќе се носат, но би ги комбинирала со котраст и поедноставни блузички,топчиња,рамбовки. А доколку не начекам евтини,ќе си сошијам.
ова нека нова мода м? Баш купив еден фустан пред една недела ваков асиметричен, напред пократок позади подолг. Ми се сфиѓаше моделчето и бојата, не го загледав толку дека е неправилен. Се мислев да го кратам позади, да го направам рамен од сегде чудно ми е ова некако, незнам дали би носела
Готово знам каде е, а и ми текна сега другарка ми ми има спомнувано за една певекс вели многу евтини работи имало. Само она ми спомна дека има и во ТЦ Бисер.Сигурно ги има на повеќе места Фала многу
ОБАВЕЗНО! пред две недели си лупив една ваква со беж боја и ке си купам уште многу други дефинитивно оваа лето
Кај основното Гоце Делчев малку подоле од Беко полициската А и во ТЦ Бисер, ама позади кај стариот дел горе на спрат
Ми се допаѓаат,ама не би носела,само како сукњаИмам пробано,и некако не ми личи Mи се допаѓаат овие фустанчиња,асиметрични и имам купено материјал за да си сошијам таков за на свадба
Здолништата стварно чудно стојат. Баш ги пробувавме со колешкиите и на никоја не и се допадна како всушност изгледаат. Особено оние од напред прекратки-позади долги, мене кичести ми се. А за цени да не збориме, од 35 до 50 евра за асминетрично здолниште, аre you kidding me? Па и за овие од една страна пократки од друга подолги, се носеа и порано многу, и јас имав дури една глупо стои. А фустаните од друга страна се прекрасни. Kill for this one