Го видов дека ќе го емитуваат на сител. Аси (турска серија) дали би ја гледале ? јас ја гледав стварно е прекрасна
Во главните улоги се: Туба или позната како Филиз од „Под сенката на врбите“ или Лејла од „Завет“. Мурат,познат како Саваш од „Љубов и Казна“ Исто така во серијава има и улога Селма која глуми и во „Величенствениот“. Јас планирам да ја гледам. П.С само што мислев да отворам ваква тема,побрза си од мене :geek:
Туба има глумено како Филиз во серијата „Под сенката на врбите“.Има глумено и во серијата „Завет“ како Лејла.
јас ќе ја гледам серијава имам наведено во една тема дека ја имам прегледано и убава ми се виде заради глумицата Tуба би ја гледала а највеќе што сакам е да ја дадат GONULCELEN крадец на срца со TUBA и CANSEL NO.1 серија за мене
серијата ми е гледана 2 пати ја имам дома на цедиња , ми ги симнуваа, на бугарски јазик се и многу интересни , поразлична е од секоја серија до сега, стварно залужува да се гледа
Па јас реков дека во серијава глуми Туба која има глумено како Филиз од „Под сенката на врбите“ и дека има глумено и во „Завет“ со улога како Лејла. Аманте...Точно е се што напишав.
Селма,која ни е позната како Хатиџе најверојатно ќе е сестра на Туба,односно во серијава Аси. Но,сите ликови се познати.Исто и таа жената (на сликава) има глумено во „Под сенката на врбите“.
Aктерката што ја игра Филиз во „Под сенката на врбите“ се вика Tuba Büyüküstün, а Лејла во „Завет“ ја игра Tuba Ünsal
тие се 4 сестри а подоцна ке излезе дека имаат и брат дефне(хатиџе),аси(туба),гонџа(3 сестра) и малата не се секавам како се викаше Таткото Ихсан , братот Аслан , мајката Нериман , Демир (саваш) Керим (другарот на саваш) и др
вие викате дека филиз од ,,под сенката на врбите,, и лејла од ,,завет,, се иста личност (колку што јас ве сфатив)? ај видете ја разликата тие не си ни личат имаат исто име но различно презиме.
А да не знаете на чие место ќе ја даваат серијата? Завршува некој филм или плус уште една мака за гледање?
Не значи вака,во Под сенката на врбите глуми Tuba Büyüküstün како Филиз,а во Завет глуми Tuba Ünsal како Лејла Еве сликовито -Филиз -Лејла од Завет