neznam, jas ne ja gledam, samo taka zirnuvam od vreme na vreme pa otprilika znam sto se slucuva... mnogu e dolga, a sitel uste podolga ja pravat, nemam vreme da gledam tolku mnogu serii
Ги има ли последните 2 епизоди со превод негде? Не ги глеадав. Ако нема, може некој да ми каже што се случуваше?
http://vbox7.com/collection:748280 на овој линк ги има сите епизоди од серијата само со бугарска синхронизација
Јас сум току опседната со серијава што нема нешто што не причитав. Значи пред Туба да започне со серијата "Аси", била во врска со Булент Инал. Раскинале и тогаш она била со Sami Saydan(кој работел на продуцирањето на серијата Аси). КОга отишле во Антакија на снимање , тогашната девојка на Мурат сегашната жена- Бурчин немала добро мислење за Туба затоа што другартака на Бурчин -берен саат започнла врска со булент меѓутоа не траела долго поради медиумскиот притисок дека Булент си одговара со Туба , за по кратко време да се раздвојат. Откако се прочула дека Мурат и Туба на снимањето се забавуваат, па дури и се развиваат емоции меѓу нив- Бурчин предизвикала сообраќајка на пат кон Антакија и по дога караница со Мурат, тој ја побарал за жена. Семејството на БУрчин е влијателно во Турција и затоа Мурат се осека под притисок и затоа нема никаков контакт со Туба. Од крајот на серијата се имаат видено еднаш и тоа Во Монте Карло, каде што Бурчин не присуствувала Тоа е се што најдов! Ајде нешто додадете ако имате. Мене мурат многу ми се свиѓа ама во Аси а вака во приватен живот малку е поразличен. http://www.youtube.com/watch?v=yVQC57vSKQE
A jas pak na net ja izgledav cela serija nemozev da docekam da ja gledam na sitel a so pesnata sum zarazena ja slusam 24/7 i navistina zalam sto ovie dvajca ne se zaedno
Оваа серија содржински не е толку интересна, меѓутоа има добар спој на актери особено главните актери Туба и Мурат кои физички многу си одговараат. Што се случило во нивниот приватен живот само тие си знаат. Многу не верувам во она што е напишано, но ги гледав двете интервјуа кои Мурат ги даде за србски медиуми и неговите одговори се контрадикторни. Во првото интервју на прашањето за неговата врска со Туба тој вели дека добро функционирале како партнери во серијата ама во приватниот живот воопшто не се гледале, за покасно во друго интервју на истото прашање да одговори дека тој е женет а Туба мажена, дека има близначки и како таа и Онур ќе се лутат оти сеуште ги немал посетено.
Кај ги наога туба овие машкиве ич не се убави... Офф камо да беа заедно со Мурат и јас сум опседната со серијата...многу ми се свиѓааа
Овие од сител мислам дека имаат намера да ја прекинат Аси кога ке се смират Аси и Демир, таа вечер кога и Џемал ага ќе го убијат и на место Аси ќе ја даваат третата сезона од Бурни времиња
Рекламораа во пресрет на последните епизоди од Аси очекувајте Бурни времиња.Не се нормални ако го направат тоа. Нека најдат нов термин или не мораше да ја пуштаат новата серија златни рани
sto ke ja prekinat pa ako bide taka ne se normalni neka je prekinat serijata zlatni rani i taka ic ne e gledana i bez vrska e
Аси ептен почна да ме нервира јас да сум ќе ја оставам што сака нека прави, ја претера, толку немање доверба
Баш кога Аси и Демир ќе се смират и серијата ќе биде поинтересна овие од сител ќе ја прекинат серијата
Спојлер Не, ќе го одбие Али, ама ќе го излаже Демир дека прифатила. Демир за да ја спаси Зејнеп и за инат на Аси ќе им каже на сите дека ќе се ожени со Зејнеп. Аси штом ќе слушне, ќе му каже на Али дека прифаќа. Дефне ќе му каже на Демир дека дури тогаш прифатила, вечерта ќе се смират и така ќе заврши сезоната. Од каде знаете дека ќе ја прекинат?