Сеа овие 5-6 епизоди малце глупи ке бидат дека Аси и Демир ќе бидат скарани и ке сакаат да се разведат....
серијава почнува да ми станува глупава ,баш све се караници престанав да ја гледам зошто гледам нема никкакви емоции
Имаш право... сега брзо ке се смират па после па ке се скратаат и коа ке се врати демир после 5 години па ке бидат скарани
Единствената причина поради која ја гледам серијава се Мурат и Туба, бидејќи многу си одговараат. Прочитав дека можно е да глумат во нова серија заедно и се надевам дека повторно ќе ги спојат. Инаку серијава е досадна
Ја гледав на почетокот но веке ми стана глупава само се карат и ништо ново не се случува се едно исто.
Малку ќе избегам од темата На еден хрватски форум нивните фанови имаа напишано дека како можен партнер во идната серија на Туба да биде Мурат бидејќи завршил со снимање на серијата тишина. Покрај Мурат како можни партнери се спомнуваат Онур нејзиниот сопруг и Киванч Татлитуг кој го глумеше главниот лик во Ѓумуш. Ама не ми се верува повторно да глумат заедно. Да почекаме до септември кога ке почнат со снимање. Еве линк каде што е спомната нивна можна повторна соработка, па ако некој разбира турски може подетално да ни каже за што точно пишува http://www.gecce.com/yazarlar/ozel-habe ... kim-olmali долу се коментарите на фановите каде даваат предлози со кого сакаат да ја видат заедно во наредниот проект
Сега следуваат најдосадните епизоди од серијата.Поинтересна е втората сезона кога Демир ќе се врати по 5 години
Мислиш 3 сезона Инаку има уште многу до тоа кога Мелек ќе се самоубие? Сега кога пак ќе се смират Аси и Демир? Или нема ни да се караат? Јас додека не се смират не гледам
Аси има 2 сезони. Првата завршува кога Демир си заминува а втората почнува кога тој се враќа по 5 години.