Спојлер па има уште многу...допрва Демир ке се разболи од леукемија, па сите ке одат во истамбул во болница да се лечи...малава ке биде донатор на коскена срж....
Некако многу ја затупија серијава по мое. Се е измешано, нема содржина како на почетокот,затоа и ја прекинав а искрено и глумците ми се некако слаби во однос на други
Така е и со другите серии. И јас ја гледав едно време (не толку често), ама престанав да ја гледам. Ми здосади.
Овој дечково као Демир се вика, ама Аси е таа со железни нерви. Ја не би можела со ваков човек на крај да излезам. Многу лош табиет со кој најлошо прво на сам себе си прави. И аман од особи кои 99.15 пати ќе пишат дека не им е убава серијата и дека сакаат да заврши. Тоа па тоа, ко некои спамери ***те.
Де едниот ќе попушти, па другиот станува тврдоглав, па обратно... И така во недоглед... Општа поука колку е лоша тврдоглавоста. Колку човек губи и пати заради пусти инает и тврдоглавост. А, за овие кои не ставаат во спојлер, пријавувајте ги мислењата.
Единствена серија која ја пратам,првата сезона дефинитивно беше најинтересната,втората ми беше многу здодевна а третава не е лоша...Аси и Демир кој од кого потврдоглав,само знам дека Асја ќе биде донатор за коскената срж...и многу ми е слатка Асја,душичка со тие клемпави уши
Керим најомилен ми е, дефинитивно ! Иначе зошто Инџи те нервира, на крај ќе се венчаат со Аслан, многу интересни епизоди доаѓаат
Што знам,сите ми се чудат зошто ме нервира...велат таа е добра..ова она...ама ете мене ми е одвратна некако уште од почетокот кога ја видов
Мене баш ми се допаѓа Инџи, многу е добра и баш ми се интересни со Аслан. Таа ама среќа има со три свекрви, Фатма, Сухејла и Нериман како маќеа на Аслан Спојлер Во следната епизода Зафер ќе го земи Керим и заедно со Дефне ќе влезат во зоната каде што има мини. Зафер ќе сака сите да загинат ама во последен момент ќе го пушти Керим кај Дефне и ќе му речи да ја чува добро. Тие кога ќе се враќаат полицијата ќе пука во Зафер и потоа и мина ќе го разнесе.