Серијава почнав да ја гледам ми изгледа многу интересна + има многу интерсни сцени и многу убави локации :geek: Ама ми изгледа дека во серијава ќе има забранета љубов...
Гледам онака по малце...интересна е П.С. Само мене ли не ми се посебно убави „екс Саваш“ и другар му?
Убава ми се гледа серијата и започнав да ја гледам само да не не разочара и оваа како и многу други претходно кои ги зезнуваат на крај,од почеток сите се нешто ново и интересно на крај без врска прича
Почнав да ја гледам серијава и очигледно ќе продолжам.Интересна ми изгледа,ако ништо друго потполнува време барем.
Не може а да нема хепиенд Ама е многу долга и тоа викам за оригиналот има 110 епизоди од по 90мин,а знаејќи ги нашиве телевизии и кратењето на епизодите има да ја даваат три години Еве линк за тие што сакаат да ја изгледаат за побрзо време од трите години http://www.natabanu.com/serija/asi-turska-serija.html
Знаев дека нема брат,но ме збуна кој и е тој брат си реков... Сигурно дека ја сака...Амаа мене одвратен ми е..
Аслан е братот на Aси односно детето на Суејла и Ихсан Спојлер Порано Ихсан и Суејла се биле заедно но овој дедото на Нериман татко и бил кај Ихсан му се молел да ја зема неговата ќерка за жена и му нудел пари мислам , и он ја оставил Суелја и се земале со Нериман. Во тоа време била и бремена слугинката Фатма исто така и Суелја , на Фатма детето било мртво кога се родило и ги земениле со детето на Суејла а на Суејла ке и кажат дека нејзиното е мртво. Иначе Аслан ќе се смени многу Серијата нема некој крај убав сите излеваат на центар и со фетили одат некаде ислам дека има некое празнување и тооо Извинете за Суелја јас така си ја викам