Нема 110 епизоди, тоа е во Хрватска, кратени се епизодите, од две правеле три. Оригинално, има 71 епизода и трае по 90 минути. И кај нас би требало да има околу 100-110 епизоди, ама можеби и 140 ќе ги направат. Јас ја загледав и прекрасна е серијата. Помеѓу Аси и Демир има некаква хемија, како само се гледаат. Ме интересира зашто се самоубила мајка му на Демир, веројатно не затоа што ја отпуштиле? Лани гледав некои делови од серија (мислам дека се од втора сезона) со братучетка ми и знам дека Спојлер 1.Татко му на Демир е жив. 2.Сестра му на Демир ќе се самоубие, ќе скокне од мостот како мајка и, и ке остави писмо дека Аси и еден уште еден ( мислам Али се викаше) имале афера. 3.Демир ќе ја остави Аси и ќе си замине од селото, не знаејќи дека ќе имаат бебе. 4.Ќе се врати во селото заради тетка му, по 5 години и ќе запознае едно девојче Асја. 5.Дознава дека и е татко, ќе сака да и каже, ама дознава дека има леукемија. Заминува во Истанбул и ќе биде во болница, да прима терапија додека чека да најдат донатор. 6.По некое време Аси ќе дознае дека он е болен и ќе одат заедно со Асја во Истанбул. Таму и кажуваат дека Демир и е татко. Толку имам гледано, натаму незнам што се случува, ама ми беше премногу интересна. Глумата им беше предобра, а и ликовите неможеле подобро да ги изберат.
Спојлер ^ Донатор ќе биде самата Асја, Демир ќе се излечи ќе се вратат во селото тамо ќе останат да живеат и толку
Спојлер Има хепиенд. Аси останува трудна и раѓа девојче од Демир ама тој не знае оти го напушта градот. Се враќа после 5-6 год и го гледа девојчето и дознава дека е негово.Демир се разболува од леукемија и само коскената срж од девојчето му одговара и Аси и девојчето ке бидат со него во болница со месеци додека тој не се излечи.
одвај ја чекам денешната епизода си ветив дека нема да ја прелистам на интернет дека ќе си ја гледам на тв и сеа ме фаќа хистерија неможам да ја чекам
Ја има на youtube само, ама тие што се ставени со хрватски превод, дел се избришани, а има и со англиски превод ама треба повеќе да се бара.
Спојлер deteto na suhejla e aslan, a onie koi sto mu se navodno roditeli na aslan(slugite) na niv im umrelo deteto koga se rodilo, a na suhelja ostanalo zivo. no gi zamenile bebinjata, na suhelja(tetka mu na demir) i kazale deka i umrelo deteto a na sluginkata i go dale. neznam zosto. se nadevam me sfati, ako toa ti bese prasanjeto.
http://www.youtube.com/watch?v=pNpWC-Qyo-U слушнете ја песната од АСИ навстина е предобра а и со превод е! Овој филм го гледам обавезно и морам да признаам дека е предобар. Само многу го влечат Сител. Сега мислам дека се стасани на Сител до 10 епизода а 5 е. Јас не можев да издржам и почнав да го гледам на интернет некои со хрватски превод а некои така на турски. Стасана сум до 30 епизода и мислам да го изгледам цел. Еве од тие што ги гледав нешто. Спојлер Аси и Демир конечно ќе си признаат дека се сакаат. Но ќе имаат многу проблеми, постојано за нешто ќе се караат. Керим и Дефне ќе се венчаат. Сухејла ќе дознае дека Аслан е нејзин син. Ихсан ќе оди во затвор, бидејќи ќе земе пари од лихвар (за да си го врати чифликот), но тој лихвар ќе прави некои матни работи. Демир ќе го најде тој човек и така ќе го одлободат Ихсан. Гонџа ќе се омажи. Сухејла ќе го препише чифликот на Аси на Аслан и тој ќе команда таму, но Демир ќе го поврати ќе станат партнери со Аси. Сухејла ќе се фрли во реката аси но ќе ја спаси Демир. А една ден пред тоа ќе си признаат тие двајцата (Аси и Демир) дека се сакаат, а после таа ден одкога тетка му ќе се фрли тој ќе и кажи дека му треба малку време и пак ќе бидат скарани.
Инаку гледав нешто на нет и за тие што сакаат да знаат нешто повеќе.. Спојлер Керим и Дефне конечно ќе се венчаат ,а Аси ќе остане трудна од Демир ама некој ќе му каже дека тоа дете не е негово , мислам Мелек дека беше, дека тоа дете било на Али , мажот на Мелек дека тие имаат афера. И по ова Мелек ќе се фрли во рекате Аси и ќе умре , додека Демир ќе замине, нема да и верува на Аси. По 5 год он се враќа и девојчето е веќе пораснато и дознава дека таа е негова ќерка ама исто така ќе дознае дека е болен , односно има леукемија . Девојчето ќе донира коскена срж, и Аси ќе му прости цело време ќе бидат заедно во болница и ќе се излечи и ќе се земат