Спојлер Спојлер Аси ке остане трудна, ама нема да знај никој ни Демир ни Мелек, Мелек ке му напиши на Демир писмо дека не можи повеке да живее гледајки како Али ја сака Аси и дека тие се заедно, дека ги лажат и двајцата и ке се фрли во реката,а не дека е бремена Аси. Другиот ден Аси ке сака да му кажи дека е бремена ама тој ке речи подобро што воопшто немале дете и нема да му кажи и тој ке замини, а за бременоста не знај никој, од ко ке замини таја му кажува само на семејството. После 5 год тој се врака и дознава дури тогаш дека Аси има керка.
Спојлер дедето сега ќе запознае една певалка и ќе се ожени со неа , а него ќе го убие братот на певалката или Сармашк
За сите кои сте нестрпливи да дознете што ќе се случува во серијата понатака еве линк каде ке ги видите сите епизоди (со исклучок на првите кои се избришани) со србски превод. http://www.youtube.com/user/TheBucibu Инаку прочитав дека Аслан ја сакал Аси. Тој не ја сака Аси. Тој е син на Сухејла и Исан кои во минатото многу се сакале но татко му на Исан ги разделил и и го зел детето.
Премногу синџири има, овој на оној, оној на овој, да не знаеш однапред што ќе бидне, нема шанси да се снајдеш :geek: (а може и има )
http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.14 ... ala-Tursku На овој линк пишува што се случувало помеѓу главните ликови за време на снимањето на серијата. Малку делува како да е сценарио за нова турска серија, но велат каде што има чад има и оган. Колку од ова е вистина или не само тие си знаат. Кој го интересира можи да причита
Значи ништо не сванав. Ај ако знае некој нека ми објасне. Јас баш сега гледав како они ќе се смират. Спојлер Демир како шо сванав јас ќе го убие Џемаил ага така ли? И после он ќе оде кај Аси и ќе се гушнат, надвор ќе врна и ќе дојде полиција. После тоа дават после неколку дена он е у Париз и и се јавува на Аси и смирени се се си зборат. Сега мене не ми е јасно како? Зарем Демир нема да е у затвор. И после он кога ќе се врати од Париа (таму ќе бидат со Мелек за раката) ќе оди на погребот ан Џемаил ага. Демир ќе оди ли во затвор?
Демир не го уби дедото но Али ќе го намести и тој ќе оди во затвор но брзо ќе докажат дека дој не е виновен. Кога ќе излези од затвор ќе сака да се разведи од Аси бидејќи таа не му верувала, но повторно ќе се смират.
нема врска за ова што го пишуваат ако е за тоа јас знам за туба и кансел во серијата gonulcelen дека имале невидена хемија која до сега ја немале видено гледачите ,се шушкало дека биле во тајна врска ако е за тоа за сите ќе кажеме дека има хемија и кој може да не и одолее на сексипилната убавицца што заведува со шарм
Исан е таткото на детето .Сухејла реќе само дека Исан не и го зел детето. Аслан е нивно дете, но Исан нема да сака да го признае и тој ќе му се одмазди со тоа што ќе му го земе имотот но Демир повторно ќе му го врати