Спојлер Да,ке се разведат.И после 5 години Керим ќе биде во Истанбул со Демир и нема ни да се видат.Ама кога ќе се вратат,пак ќе се смират и ќе се земат.А да,и ќе живеат среќно до крајот на животот
Не ја сваќам поентата на Демир и Аси. 24 епизоци чекавме да се бацат и сеа пак се понашаат ко диви животни. Ај веќе еднаш нека се понашаат како заљубени ова она....Ја претераа..
Серијава ви станува досадна поради Сител. Тие многу ги одовлекуваат епизодите. Од една цела епизода тие ја делат на две епизоди. Јас кога гледав на српски не беше така. И се се одвиваше нормално и не беше досадно, а не сега еден бакнеж две епизоди е. Еми понатаму тие пак ќе бидат скарани, тогаш ќе биде уште подосадно. Сител е за се крива.
Сеа ја одовлекуваат да али мене ми е интересно и на сител да ја гледам и покрај тоа што ја гледам на интернет
Е добро бе , серијата веке ке заврши овие двајца уште не се засакани , не си изјавиле љубов.. ми здодеа да чекам ...... ајде нека бидне веке тоа .
серијата само шо почна уште не поминале првите 20 епизоди ( мислам правилни турски 20 епизоди) чекај има време ќе се зближат
Серијава не ја пратам, многу ми е досадна ама сакам нешто да искоментирам па ќе пишам тука. Значи овие од Сител многу ме нервираат, само најавата за серијава: -Ексклузивно на Сител ќе гледате Аси!!!!!! Леле аман, а серијава ја давале пред сто години. И претеруваат со тоа кратење на серииите, па реклами по 15 мин. и тоа два пати во серија, што да ти кажам, па и со најавите. Едно ексклузивно
серијава ви изгледа досадна зошто обично сме навикнати да ги гледаме заљубените на секоја сцена све се врти околу нив све за нив и така до крајот на серијата а овде е сосема поинаку све е најважно освен Aси и Демир не сте приметиле ?повеќе се вртат околу Сухејла и Исан па дури Дефне и Керим ги има повеќе како тие да се главна улога не Демир и Аси затоа чуствувате толку досада во врска со филмот на почетокот све се вртеше околу Демир и Аси долги сцени со нив а повеќекратни со другите сеа е обратно, се надевам дека нема да трае ова долго зошто стварно е тапа
Досадни се бидејќи од една епизода која трае 95 минути ја даваат во два дена. Да ги даваат во оргинал нема да бидат така досадни
абе и да ја даваат цела епизода пак ќе биде досадно , повеќе очекував од серијава ама глупава е не е ништо посебно
вие до 20 еп.и кажувате уште нема прогрес во серијава,а јас пак стегнав заби до 6 еп.и само се лажам ај сега ќе бидне нешто ај попосле,ама ништо тука пак тука.значи да не очекувам многу во наредните 15 еп.