Јас вака им пишав, I want my money back без заобиколкувања. И ми ги вратија, и ми вратија маил тека тие 12 фунти ќе ми ги рефундираат Ама се изначекав, едно месец дена
Е сега ме утешија малку. Ми рекоа дека до 5 април ќе ми стигне и како извинување ми дадоа код со 10% попуст. Е само ако не ми дојде до 5 април тогаш ќе си ги барам парите, да можам до тогаш да си го искористам попустот
ми стигна ...ми стигна ... абе овие од пошта не се нормални ми го фрлиле пакетот пред врата , добро е што живеам во зграда и што соседите се културни луге па не ми го украле, но тоа е македонија.....инку ми стигна точно на одредениот датум, алал да им е на асос
Дали некој купува со картичка од Комерцијална банка и ако купува,со каква? Јас имам обична Maestro,ама не ја прифаќа.Сакам да појдам и да си побарам адекватна,ам не знам која е таа. Ај ве молам кажете ми како што се кажува на неупатен...
Денес има дополнителен 10% попуст на сите работи во Асос со внесување на кодот HAPPYFRIDAY на check out. Јас како по обичај нарачав ден порано... Едит: Уствари го искористив... сепак најдов нешто корисно и ефтино
Аха да сега видов на маилот Иначе сакам некој да ми објасни ако воопшто следел онлајн некој од нарачките. Не ја сфаќам табелата што значи Спојлер Date Time Location/Supplied via Activity 29 Mar 12 17:04 London - UNITED KINGDOM Arrived Hub 29 Mar 12 08:00 Barnsley - UNITED KINGDOM In Transit to Destination 29 Mar 12 04:41 Barnsley - UNITED KINGDOM Arrived Hub
Meне овој ми стигна на маил PLUS10 уште денес важи. И дечки кога ќе ви стигне нешто сликајте бре покажете, пофалете се што сте земале И по стоти пат, нарачувајте во фунти поефтино е проверено него во евра. Башка падна футата пред некој ден беше 73.8 денари.
Да и мене тој ми стигна па сега се збунив зошто се два . Иначе не е само за денес тој кодот, на меил пишува за два дена
Гледам никој веќе не се труди да одговори. Рената оди на почетните страни од темава, има информации за картичките, инаку накратко - Виза Електрон на Тутунска и Виза интернет картичка на Стопанска сигурно работат.
Јас купувам со картичка од Комерцијална Банка, со онаа што е со одложено плаќање и нема никакви проблеми. Со Виза Електронот и Маестро од Комерцијална пробав, меѓутоа Маестрото има помалку бројки, а Визата ги нема оние три бројки од позади кои треба да се внесат како CV1
јас купувам со на Прокредит обична виза картичка ми ја прифака на сите страни освен на Амазон (всушност за таа страна ми казаа и во Банката дека ја третирале за премногу ризична па затоа таму не функционира) досега не сум имала никаков проблем,... знам дека ја блокираат одма ако има некои сомнителни дејствиа, тоа и се случи на другарка ми и од банката веднаш и се јавиа да дојде да си земе нова картицка.+ ако сте студенти таа ја даваат без пари, треба само да го носите индексот
Јас купувам со електронска картичка од Стопанска. Знам дека може и со електронска картичка од Тутунска, а за другите немам појма. Треба да си прашаш.
Еве неколку работи од мене, сега чекам уште 4 пакети Се извинувам за лошиот квалитет на сликите, со телефон се сликани.
Срецеето ми затропа силно, силно Добро е имале милост инаку ќе требаше да просам на камени облечена во Асос И мене треба да ми стигнат сега некои работи, вајда може со пасош, личната отиде непорат