Мене до сега во просек земено нарчките ми стигаат за 2 и пол-3 недели, а дали за наши студенти важи попустот не знам зошто не знам што бараат како доказ дека некој е студент.
А цените во фунти се или во евра? На страната гледам дека стои евра, а тука некаде на темава прочитав фунти.
Можеш да си избереш било која од понудените валути ама најповолно е во фунти, бидејќи во евра конвертирани испаѓаат поскапи работите во однос на денарите.
Ти благодарам. И уште нешто, кај да ги барам тие распродажби, овие што ги најдов па баш и не се евтини, скапички се. Еве на пример овие што си ги порачала Hipster. Такви некои, или пак салонки, ама евтинки да се. Извинете на досада, ама нова сум во ова
Најефтино е тоа што е до 70% на попуст http://www.asos.com/Women/Sale/Cat/pgeh ... WWNav_Sale Мене омилена категорија ми е £20 AND UNDER После тоа ќе си селектираш што сакаш поточно да гледаш и можеш цените да ги подредиш од најниски кон повисоки.
мене ми стигнаа денес, значи за 8 дена откако ми пишуваше Shipped на профилот. Многу се слатки, во живо се уште поубави
Си нарачав едно фустанче и коа ги пополнив сите податоци за картицата се беше во ред, ми пишуваше order reciеved, ама после ми стига порака на мобилен од тутунска, од кај што ми е картичката дека Направено е неуспешно плаќање со вашата ВИСА картичка во износ од 24 еур... Зашо вака? знае некој, има искуство со ова? исто и мејл ми пратија од АСОС Regarding your ASOS.com Order: ******* Unfortunately, we were unable to complete your order. Your card issuer advised us of the following reason: Your card has been declined. Common reasons: • You entered your security code or card details incorrectly • You have insufficient funds in your bank account • You supplied an issue number when one was not required • Payment was referred by your card issuer • You selected the wrong currency (No TIDs for Solo and EUR)
Дали имаш доволно средства на картичката? Дали си сигурна дека картичката ти е активна? Ако не е ништо од тоа тогаш пробај пак да платиш, па ако повторно не ти е успешно плаќањето јави се во тутунска или оди до банка и прашај која е причината за одбивањето. И совет плус, бидејќи е коментирано и претходно, поповолна валута е фунтата бидејќи со евра поскапо излегува од асос кога ќе претворите во денари.
Не е ништо од тоа... ќе пробам пак, ако не ќе идам до банка да видам што е работата. Знам за валутата, така напраив прво нарачав во фунти, ама нејќеше па мислев да не е до тоа, зашо на картичката имам евра, па пробав и во евра и така нејќеше
Фустанчињата требаше да ми стигнат пред една недела а уште ги нема.. почнувам да паничам. Што ако не ми стигнат? :/
Можно е да каснат и повеќе, но да стигнат. Сепак ако не стигнат во скоро реагирај на email, а доколку дефинитивно не дојдат може да ти пратат нови или ако нема исти ги враќаат парите.
Дечки може глуо е прашањево ама ме интересира Ја носам 33-34 број на нозете, како да брам чевли на странава, мислам која бројка да ја барам,знам дека не се исти.. ме сваќате што прашувам нели
Eве ја табелата од асос (најдолу е за чевли). Само не сум забележала да има помало бројче од 36 ЕU, односно 3 UK како што се на страната. FOOTWEAR - WOMENS 2 3 4 5 6 7 8 UK 4 5 6 7 8 9 10 AUSTRALIA 4 5 6 7 8 9 10 US 35 36 37 38 39 40 41 EU
До која цена работите се ослободени од дополнителни давачки? За колку време стигнуваат производите? Дали Асос работи само на принцип онлине продавница?
До 45 евра (или околу 35 фунти) нема дополнително плаќање царини кај нас. Нарачките стигаат отприлика за 2 недели и да, асос е само онлајн продавница.
Значи распродажбава на старава колекција оди пребрзо, се нервирам ништо убаво неможе да се фати. Ко на берза, кој најбрзо кликне и готово. Отвараш фустани, кликаш рефреш гледаш нов намален фустан, дур кликнеш и го отвори за 2 секунди се продал. Изгледа имаме преслаб интернет Добро неможам да се жалам, фатив пролетта јакна за 4 фунти Ептен добри намалувања има. фустан од 2ипол фунти капут од 85 на 20 фунти фустан од 6 фунти кожни чизми за 20 фунти кожна чанта за 8 фунти фунтата е околу 75 денари иначе
Луѓе а царина колку се плаќа одприлика? Баш и викав на мајка ми да си порачам нешто и она вика ќе го порачаш за 500 да не го платиш 2500, затоа питам. Фала.
^ Памелче, еве одбери си само која категорија сакаш и евентуално од колку до колку сакаш да се движат цените. http://www.asos.com/Women/Sale/Cat/pgeh ... le&via=top