Да, поглед кој пробива, но кој често е тажен Спојлер Не само мојот, многу од оние кои се Бикови , погледите им се тажни
СТРЕЛЕЦ – мудар, тежок поглед кој ве тера да се почувствувате неудобно дури и тогаш кога ништо не сте згрешиле ЈАРЕЦ – забавен и харизматичен, но не го интересира ништо што се случува надвор од неговиот свет хахахаха точно е и за двата знаци
За Јарец и точно и неточно... Но сликата скоро идентична на моите, само што јас имам подолги трепки и ептен малце позакосени во крајчето xD
РИБИ – влажен, сонлив поглед и очи кои како да гледаат во иднината...значи поточно неможи да биди а и обликот на окото баш ми е таков..
СКОРПИЈА – продорен поглед што ќе ве „закова во место“ и ги пробива сите оклопи Одличен опис, ми се допаѓа... А мислам и дека е погодено.
ЛАВ – разиграни очи кои како да велат „не сакате да си имате проблеми со мене, но ако го сторите тоа, нема да биде залудно губење на времето!“ - ТОЧНО
СТРЕЛЕЦ – мудар, тежок поглед кој ве тера да се почувствувате неудобно дури и тогаш кога ништо не сте згрешиле се надевам дека не е до толку страшно