Nekolku pati ja imam drzano ovaa dieta i imam mnogu oslabeno,ama starite naviki za blago mi gi vratija kilogramite.Zdravje od drugata nedela pak pocnuvam pa ke ve druzam
Смее да се јади урда? 100 грама урда содржи: - 10 грама масти - 3 грама јаглехидрати - 15 грама протеин калории : 156 Добар извор е на протеини, а има низок процент на јаглехидрати..
Sekoj den vikam od utre ke ja pocnam ovaa dieta i pak prekrsuvam sega sum na odmor pa si dozvoluvam se i sesto a na plaza po fustance se banjam (( koga ke se vratam doma ja pocnuvam obavezno i porano ja imam drzeno i imase efekt vo obem mnogu oslabev... Ke pocnam so 68 pa ke vidime do kade ke stignam a krajnata cel mi e 60 kg so sreka neka mi e haha
Da dopolnam sto jadev koga ja drzev i imav efekt.... Znaci sekakvo meso,jajca vareni przeni,salati so ocet i zejtin,vo mesoto stavav vegeta a sol mnogu go izbegnuvav toj go poduvuva stomakot pa izbegnuvajte go kolku mozete,sok piev samo limon ceden i citron i seto ova go jadev samo 2 nedeli za koj oslabev 6 kg. Vo obem mnogu se stopiv ama nemav ic energija a i piev multi vitamini acerola obavezno zemajte vitamini so dietava ako sakate da imate energija ajde so sreka i pisete rezultati okkk pozzz
Јас ја држев диетава и да, мн е ефикасна ама секој пат имам проблем со метаболизам. по неколку дена имам проблеми со стомакот што не е вообичаено за мене.
Можи нешто лешници бадеми....сеа не секој ден боже фала богу ама дали има дозволено неколу грама во првите две недели?