Јас од пред 2 дена почнав повторно со диетава ја држев и лани ова време и симнав 8 кг. Сега се немам мерено колку кг сум , но осеќам по облеката дека треба нешто да се превземе Проблемите кај мене се струкот и бутовите друго не
добродојде се мерев после први ден -2,5 кг јасно ми е дека е вода течности храна вожелудник и црева ама јбг мотивација е денес на мени свинско динстано месо со печурки и марула салата
jajca przeni so spanjak ili pak meleno meso kromid i spanjak moze i pecurki so taa smesa mozes da si napravis polneta piperka inaku koj den ti e i ajvar i sirenje jades li
4ти ден ми е и сим -2кг..ајвар јадам обично за доручек со јајца ретко сирење гледам што поќе да ги избегнувам млечните производи..ама претходно кога ја држев се давев ви сирење јадење и пак ослабнав
Избегнувај го ајварот бидејки не содржи никакви хранливи материи освен транс масти и јаглехидрати.Пример за доручок 200 грама варен спањак со 60 грама сирење.Треба да се конзумираш најголем дел од јаглехидрати од зеленчук брокули,спаќак,домати,морула,зелка,целер,аспарагус...