Ајдр заедно сме посилни! Прв ден денес - динстано пилешко со некоја свежа салата. Уште синоќе имам испланирано така е полесно
Може да ми каже дали некој има правено цезар салата од дозволените состојки?и рецепт ако има такви.....
Дали некој ја држи моментално оваа диета? И какво искуство има со неа. Решив да почнам да ја држам ама се изначитав се и сешто од екстремно добри до екстремно лоши коментари за неа. Ве молам доколку некој има искуство нека го сподели. Имам некој 15 кг за симнување. Поздрав
Ајдее!! Нека ни е со лесно. Само ти викам цело време сум како скептик некако диетава ми е too good to be true.Ама ајде со господ напред да видиме шо ќе направиме. Еве на пример утре од сега знам дека ќе јадам стек цел ден. Иначе почнувам со 85.0 кг.
терам веке -5 ден на вага -1,5 кг за денес месо свинско со печурки +шопска салата+маслинка ајде некој за друштво
Имаат шеќери, земи си таблети витамински. Јас сум на ваква исхрана една недела веќе, поточно на Кетогена диета, и стварно било убаво без шеќери! Нит подуеност нит гасови ни ништо. Каква ун, какви бакрачи Ќе си терам месец-два, немам криза ни потреба воопшто за ништо од "забранетото"
@Настенька Има, стомакот ми е рамен ко да сум изгубила 10кг .. Всушност цело време бил подуен заради шеќерите, а не дека ми бил толкааааааав голем -2кг сум.
И јас забележав помалку подуен стомак а јх во зеленчукот пример?? Денесјадев топено сирење после салата зденки јогурт шунка...нз дали е грешка??