@simoncelicius да, но само додека да постигнам некој резултат т.е. додека не намалам од тежината. Потоа и се здосадува искрено, стигнав до 51 кило и прекинав немаше потреба уште да слабеам. Сега јадам се, по малку и избегнувам леб и благо, а компири грав гледам да не јадам често по потреба се враќам на диетава најважно е првата недела да се издржи потоа се навикнуваш
Заборавив да ти вратам. Татко мо е 0+. Ја држеше и тој. Намали 30кг. Немаше никакви негативни последици. Дојде дури и до подобрување на крвната слика.
Здраво ун диетата ми е веќе проверена и секогаш има резултати .... Сакам оваа да ја пробам ќе може ли некоја да објасни што јадела во текот на нз 3дена... Има ли ограничување на грамажи пример дозволено 200гр пилешко во текот на денот или нз 3јајца....
Ден 3 поминат а јас -2,8кг Денес на мени Авокадо и павлака Вчера правев 6јајца матени и додадов печурки+врат+тиквички имав печени и ставив во релна Го поделив на парчиња и за на работа и за Ужина дома Добро би било да живне темава малку.
Први резултати... Помина првата недела и сум -3,3кг Задоволна??? И тоа како...ќе продолжам и оваа недела се надевам на уште 3кг
И јас го барав истото пред да почнам....прв пат сум на диетава.. Се зависи како си со обврски јас одам на работа во 2смени и су направив сама план како мене што ми одговара... Се спремам ден унапред... Си направив има и погоре пишано јајца со зеленчуци печени па си поделив за неколку пати... Се е како сами ќе се организираме ако одиш на работа во смени на 1ва носи варени или вака печени јајца..пржено одвечер до наредна ден ќе помодри... Стек направи неколку парчиња печени и подели си... Се зависи каде работиш и колку имаш време... Туна салата... Секогаш имај варено јајце дома не знаеш кога и колку ќе ти се пријаде,јас првите денови едвај дочекував да каснам нешто а ручекот не готов така да јајце е секогаш добра опција... Се надевам помогнав малку... Јајце варено+кашкавал+домат Јајце+краставица Туна+краставица или марула Цезар салата
Денес времево депримирачко а јас полна со енергија...вчера бев 81,4кг а утрово 80,9кг..со нетрпение ја очекувам 7цата на вага макар и 79.9... Само темава никако да живне па како дневник ке си ја користам