Прво треба да одам на лекар да видам што ќе ми кажат па ќе знам каква диета да држам...Засега уште не знам.Имам доста повишени триглицерири и холестерол ама барем шеќерот ми е понизок па тука му е мајката да се надјадувам ако веќе не смеам со масно
Помина 1недела од 2ра фаза... Моментална тежина 78.8кг од денес треба да имам веќе по 30г јх секоја недела се додаваат по 5г јх но ако нема резултат неделава ќе треба да вратам -5г јх и така би знаела кој е лимитот за мене...
Sakam I ja haha.Moze da mi kazes sto e dietava I kako se drzi.Jas ja pobarav na Google ama bas I ne ja razbiram.Help
http://www.femina.mk/диети-и-фитнес/популарни-диети/аткинсова-диета тука читавте ли??? Треба да броите Јагленихидрати и да не надминете 20грама во првите 2 недели или 3 се додека не намалите 5кг.... Јас користам апликација Lifesum едноставна е ... Значи на почеток ке јадете месо,јајца,риба...малку зелен зеленчук....
3белки матиш со малку сол На намалена хартија ја ставаш смесата во форма на круг и печеш додека порумени малку(ќе надигне а кога ќе ја отвориш релната ќе спласне) потоа преврти ја и нареди одозгора по желба и печи само пази не ставај мн одозгора сепак не е живо тесто за се да се испече...