Znaci dietava e cudo, za 15 dena , 6 kg .... prodolzuvame, samo jas ne jadam nisto mlecno ne znam dali da dodadam grcki jogurt i urda ne znam stvarno, ama vince belo si pijam, ednas nedelno e dozvoleno jas nekogas i dva pati
Kiseli krastavicki kolku sto znam jae imaat sekjer taka fa ne moze, a pecyrki isto ako bidat svezi, ne od tegla , ustvari tie od tegla ako nemaat sekjer valjda moze
Pred nekolku dena mi otkrija gastrit..inaku ja drzam dietava 3 pat i sekogas sum imala odlicni rezultati...e sega prasanjeto mi e ako nekoj znae, sto mozam da jadam a da ne mi e tesko za varenje vo globala mi preporacaa lesna hrana, kako dvopek ili oriz, ama jas ne sakam da ja prekinam.
Moze no vo mala kolichina da ne prekoracis poise od 20jh Jas imav problem koga jadev jajca nenormalno me bolese stomakot otkako sum na keto dieta posle 6 meseci vikam aj da probam da vidam i eve veke 1 godina jadam jajca ne me boli zeludnikot Vtoro krvta veke ne mi e slaba imav sekoj vtor den glavobolki seega mn retko mi se sredi spienjeto ne osekam umor omalaksanost imam energija toa e se od seker sto sme vnesuvale vo organizmot