Zdravo na site dali nekoj znae kolku ima rok na traenje kremata na Skender, mi ja imaat isprateno za sekoj slucaj ama do sega ne ja imam upotrebeno, sin mi ima dve godini i imam probabano se. Na teloto egzemata iscezna najmnogu ninpomogna Avene Xeracalm, no racete posebno dlankite mu se non stop so egzema nisto ne pomaga nosen e na dermatolog
Мајка не знам колку време има рок, ама на нас таа крема ни помогна, односно само што ќе се појавеше мачкав од таа крема и не дојде до степен да се воспали. А претходно беше целиот рани. Користиме Биодерма атодерм.
Јас мачкав кога ќе забележев суви делови, ама најчесто навечер ја користевме бидејќи навечер го бањаме.
Мајки кога престанува да се појавуваат црвенила од АД? Ќерка ми е 7 месеци има на раце и на образи-околу уста.. неколку пати и слаб кортико имаме користено бидејќи се влошуваше на лице многу.. со син ми ист проблем имавме ама кај него мн поблага верзија беше и исчезна некаде април, мај кога се стопли времето. Дали некоја има искуство да не исчезне и кога е топло времето? Многу се нервирам не знам веќе која крема да ја пробаме..