1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Атопичен дерматит кај бебе

Дискусија во 'Бебе' започната од lavica-e, 3 март 2014.

1. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2019
    Пораки:
    3.476
    Допаѓања:
    8.609
    Јас земав ph5 за моево бебе, не е за атопична тоа, има atopi control стрикно за атопична кожа.

На StrawberryBliss му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Litaaa

Litaaa Активен член

Се зачлени на:
    7 септември 2023
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Zdravo na site dali nekoj znae kolku ima rok na traenje kremata na Skender, mi ja imaat isprateno za sekoj slucaj ama do sega ne ja imam upotrebeno, sin mi ima dve godini i imam probabano se. Na teloto egzemata iscezna najmnogu ninpomogna Avene Xeracalm, no racete posebno dlankite mu se non stop so egzema nisto ne pomaga nosen e na dermatolog

3. Orchidea

Orchidea Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2017
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    2.942
    Мајка не знам колку време има рок, ама на нас таа крема ни помогна, односно само што ќе се појавеше мачкав од таа крема и не дојде до степен да се воспали. А претходно беше целиот рани. Користиме Биодерма атодерм.

На Litaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Litaaa

Litaaa Активен член

Се зачлени на:
    7 септември 2023
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Ti blagodaram, imam uste edno prasanje dali samo navecer da ja koristam

5. Orchidea

Orchidea Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2017
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    2.942
    Јас мачкав кога ќе забележев суви делови, ама најчесто навечер ја користевме бидејќи навечер го бањаме.

6. jelo

jelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    2.330
    Мајки кога престанува да се појавуваат црвенила од АД? Ќерка ми е 7 месеци има на раце и на образи-околу уста.. неколку пати и слаб кортико имаме користено бидејќи се влошуваше на лице многу.. со син ми ист проблем имавме ама кај него мн поблага верзија беше и исчезна некаде април, мај кога се стопли времето. Дали некоја има искуство да не исчезне и кога е топло времето? Многу се нервирам не знам веќе која крема да ја пробаме..