Aко е течниот, тогаш 205 денари, ама мислам само. Да не те лажам. Нешто околу течните мат карминчиња. Сѐ што имав пробано беа течните марк карминчиња ама денес купив аура, чисто за љубопитство. Толку сум изненадена што и сега не знам претходно што сум користела. Премногу ми се ослободија усните, воопшто не е некој тежок кармин, а откако ќе се исуши дава некоја преубава боја. Дури сеа сфатив дека тие претходните што сум ги користела не биле сјајни, ама не биле ни мат. Не знам како да се искажам, ама баш МАТ. 10/10 Сеа само да гледам да ги фаќам на попуст и да си имам повеќе нијанси, така да пишујте кога се намалени во дм.
Ќе се согласам. Го имам од мајот, да видиме колку ќе трае. Го сменив мислењето дека ми треба светкав бронзер, а-а, не ми треба.
Go kupiv hajlajterot na aura 210 den, ko pocetnik za mene poeftib zemav. Us ne mi e proban.. nekoj iskustvo so nego okej e ?
Од утре или денес е во сите ДМ на попуст 320 денари мислам. Инаку не ја пробав затоа што не можам да се одлучам која нијанса да ја купам од тоа што пробав на рака изгледа многу природно, мат, со средна покривна моќ ама тоа е само на рака, на лице не знам каква е. Ако ја пробаш пред мене пиши впечаток.
Мене ме изненади едната и единствена парфимерија, онака солидно снабдена. Ја донесле новата пудра на аура (430денари), и кога си од средно-жалосен град мора да чекаш за да дојдеш Ск пример, а може таму и попустите да завршат дур да појдеш. Нема врска, битно за пудрава читам позитивни критики. Имав можност да пробам тестер од постарите аура пудри. Многу тешки за размачкување и густи. Имам акни, но не во толкава количина за да бидам до тој степен очајна и да користам тешка пудра за покривање. Но, според ова - заклучив дека е за луѓе што имаат што да покријат, а искрено не ми гледаше како секојдневна. Немав желба да ја пробам, но новава про и те како. И ќе ја пробам, па ќе пишам.
3300 денари? Па они не се нормални. Повеке од 800 не треба да е парфем од таква фирма. Нон сенс им е цената.