@koritsaki бев во Дм, земав исто моливче за веѓи како ова што го потрошив, целото е темно околу 200 денари. Неможев да најдам од оние што се бели целите однадвор А, за устата ја немаше мојата нијанса, инаку да има обично и самоостречко 300 и нешто денари беше. Фала за препораката.
Мислење за портокаловиот фиксатор на Аура? Исто и за црниот ме интересира (за него има поделени мислења) дали ја фиксираат шминката , не сакам мат изглед ми треба за настан што ќе треба да ми издржи шминката цел ден по топлово. Лепакот за вештачки трепки ме интересира дали е добар? И предлог за бронзер ми треба
Можам да ти кажам за лепакот дека е супер. И држи цел ден, јас го имам користено и белиот и црниот. И супер се покажале. За аура бронзен и фиксатор не знам. Иам земено од ГР фиксатор и за ништо не чинеше.
Доколку некој ги проба од вас новите absolute matte, да каже мислење какви се дали вреди да се пробаат
Вреди да се пробаат. Многу се убави и убав избор на бои има. Црниот фиксатор не го препорачувам, портокаловиот ми се допаѓа.
мене ми се топ. Ама јас ги користам како ајлајнер, правам подебела линија. Не сум ги користела на цел очен капак како сенка. Многу се убави
@marama да не ги проба новите течни руменила и течни контури? Не сум проверила дали ги донеле кај нас. Да не случајно ја имаш пробано базата за пред лакирање на Аура?
Ги има кај нас руменилата и контурите. Денес земав по две, штом ги пробам ќе споделам мислење. Базата ја имам пробано многу одамна. Ја користев за потемни бои на лакови да не ми ги бојат ноктите и супер се покажа за тоа.
ич. После 2 дена на темните нијанси почнуваат на врвовите на ноктите да се лупат и да бледи бојата. Посветлите на 3тиот ден веќе треба да ги бришеш. А цената им е скапа за "такво нивно понашање"
Јас па сум многу задоволна од нивните лакови, имам 5-6 бои, вчера го земав топ коатот и базата , 7 дена го држам потоа ми се здосадува и ја бришам бојата. Ова со топ коатот на,Есенс. Ќе видиме овој 10days како ќе се покаже