Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Аурора (Aurora)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од krEM4Eto, 14 јуни 2013.

1. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.276
    Ако има ваква тема се извинувам..

Дечки сигурна сум дека ја знаете прекрасна серија ја даваа порано на Тера еве сега пак има репризи.. :D
    Плачиме само за шпанските, ни се смачи од турските па еве.. ;) Ама за жал прикрај е серијата :|

На elka.timova му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    Јас ја изгледав ова серија и убава е.На алсат ја даваа сега ја даваат ва визија прилеп

3. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.276
    Јас не го фатив крајот :( претпоследната ја изгледав само.. Сега на нејзино место друга даваат, италијанска некоја. А се сеќавам порано и јас ја гледав на Алсат (албанската). :)

4. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
  5. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
  6. tace73

tace73 Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    1.396
    А што серија е не кажувате!

7. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.155
    Серијата е латиноамериканска, преубава е, заврши пред едно месец дена на МТМ телевизија ја даваа, јас таму ја гледав :)

8. tace73

tace73 Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    1.396
    Мислам на тоа што е темата, што се раскажува!

9. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.155
    Се работи за Аурора девојка која умира од непозната болест и нејзиниот татко кој е лекар и има клиника за криогенеза така беше мислам ја замрзнува во капсула се додека не најде лек за болеста. Во меѓувреме нејзините родители ја чуваат ќерката на Аурора од Лоренцо ( нејзината голема љубов) и ја лажат дека е нивна ќерка. По 20 години имаат лек за Аурора и таа оживува, овој дел ми беше прилично интересен, тука почнуваат преплети некои, не кажуваат дека е она туку демек ќерка на Аурора која е идентична на неа и се така..во меѓувреме уште луѓе се оживеани со помош на криогенезата, светот дознава за ова, на крај Лоренцо и Аурора се заедно и имаат уште една ќерка, но Аурора умира во несреќа и нејзиното срце е дадено на адвокатката Анхела, Лоренцо и Анхела се запознаваат и се заљубуваат и така и завршува серијата. Во меѓувреме и останатите ликови си се средуваат, оформуваат семејства. Ова е накратко раскажано , серијава е преполна со интересни моменти, премногу се да се раскажат :wasntme:

На tace73 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.276
    Немав време да пишувам, да ја раскажувам. Фала :) Иначе се е така како што кажа..