Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ах, толку ми недостигаш

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од barby, 21 јуни 2010.

1. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Ми недостасува мојто кученце, што не стигнав ни да го видам ;( го успале со инкеција оти било болничко имало тумор на мозоко :( и јас радосна идам дома тражам го и тогај ми кажаа дека починало ;( ;(
    ах колку ми е криво што не си го виде за последен пат а 7 години го чуваше :(

2. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Леле душичка, колку тажно! :(

Инаку мене ми недостига бато. Не сум го видела од Велигден ама пак... Едвај чекам да го посетам. :)

3. Sunshine.love

Sunshine.love Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    10
    Мене ми недостигаат братучетките од Австралија. Не сме се виделе веќе 3 или 4 години. :(

4. Sunshine.love

Sunshine.love Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    10
    Tweetygirl сега ме расплака неможам веќе 5 минути да се смирам ;(

5. ma4e-94

ma4e-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    42
    ми недостасува едно вистинско пријатество,безлицемерство,бесозборување.полно со разбиране и подршка.
    каде да го најдам?
    го добивам само од една личнос а останатите другарки...
    сите се исти...
    сакам да си почнам нов живот ама се од ново....ми недостасува моите мисли кога бев детенце...да не мислам на ништо само да си играм и се да е забава....
    ми недостасува една прегратка од моето срценце...

6. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Црно Море

7. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Ми недостасува......забавата во врската!

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Ми недостига тоа што веќе не ми недостигаш...

9. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Дада мииии(не ми е дада,комшика ми е) ама многу ,многу,многу ми недостига(добра вест следната недела си доаѓа) :* :* :* :* :*

10. LostInThePast

LostInThePast Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    56
    исто :doh: :doh: :doh:

11. AnoreXic

AnoreXic Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    7
    Поминаа само 10 минути откако те испративме, а веќе страшно ми недостигаш... :( :( Ме убива помислата дека три е*ани месеци ќе бидеш во тоа логорот и ќе те нема дома :( :( :(
    Со кој ќе пијам кафе сега и со кој ќе трачарам... Кој ќе ми досаѓа по цели ноќи и нема да ме остава да спијам... со кој ќе бистрам политики и ќе исправам криви дрини... кој ќе биде тука кога ќе сакам да споделам радост, тага, нервоза...
    Моите мисли ќе бидат со тебе и ти ветувам дека редовно ќе и идам на посета...

12. loni

loni Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    7
    Ми недостига дедо :( само тој знаеше да ми ги каже вистинските зборови што знаат да ме смираат и да ми дадат надеж дека ке биде подобро :(

13. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    Mи недостасува искрена љубов :( :(

14. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ми недостигаат трите внучиња :inlove:

15. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    МИ НЕДОСТИГА ДЕДИЧКОО НААЈВЕЌЕЕ :( :( :(
    МИ НЕДОСТИГА И СОНЦЕТО МОЕ ПРЕМНОООГУУУУУУ! :(:(

16. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Ехеј уште еден месец и веќе 3 години без тебе. Зар е можно? Ми остана со твојата слика да разговарам, која чинам ме гледа во очи. Замислувам како стоиш пред мене и ти раскажувам за кој ми се допаѓа од таму. Потоа очите ми се полнат со солзи, срцето ме стега, а и дишните патишта мислам дека на момент престануваат со својата работа. Ми недостигаш .. Ми помина и роденденот, а телефонот домашниот не заѕвони. Не се досетија на тоа, а да беше ти уште од зори ќе се јавеше. Се случија толку убави работи, а ти не знаеш. Не си присутна да се радуваме заедно ... Ќе се сретнеме еден ден, таму горе ..

17. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Помина една и пол е*ана година без тебе...Да беше жив пред три дена ќе го славеше својот 81 именден (се проколнувам бидејќи неможев да го посетам твојот гроб ), а за месец и нешто ќе направеше 82 години...зошто останав без тебе? зошто Бог ми ја зеде најсаканата личност? зошто неможам да го почуствувам твоето отсуство и секогаш го чекам твојот повик/посета? ЗОШТО?????................Како еднаш да сватам дека те немам дедичко ?!?!? Жалам што не си присутен овде да ме советуваш и да ме прекоруваш кога грешам.....ТЕ САКАМ најмногу на свет!!! и премногу ми НЕДОСТИГАШ !!!!!..............................................НЕКОГАШ И НЕГДЕ МОЖЕБИ ЌЕ СЕ ВИДИМЕ... ;( ;( ;( ;( ;( ;(

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Искрено да ви кажам темава многу ме погоди :'(
    во моментов и во овие тежки денови многу ми фали ТОЈ , иако мислам дека не се ни секава на мене (не бевме ништо ни дечко и девојка, ни пријатели онака се знаевме ) живее во друг град и ми фали премногу.Кога би знаел како ми е можеби ќе биде поинаку :?: , но најмногу ме нервира што ТОЈ да кажеме дека е ''позната личност'' и дека девојки како луди трчаат по него да се фотографираат се разочарувам ;( :u: му кажуваат разни работи со еден збор го Гњават.Тој е смирен убаво му е ...(па на кој не би му било) само незнам дали е тоа така од Ќејф или е само глума онака за да не ги навреди ''фановите '':worried: :worried: :sweat:

19. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    3.304
    Многу ми недостигаш... Најмногу!!! Со солзи во очиве го пишувам постов.. МИ фалиш, потребен си ми, сакам да те видам, гушнам, бакнам. Тебе те нема. Не ти е гајле за мене и моите солзи.
    Ме беше се, најголемата поддршка, делевме и лошо и добро. Како можеш така лесно да ги заборавиш тие најубави години што ги поминавме заедно. ;( ;( ;(

20. stewart

stewart Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    30
    ми недостигаш многу...
    сакам да си тука до мене.
    сакам пак да ме држиш за рака
    да ме бакнуваш.
    сакам пак да го слушнам твоот глас.
    сакам...да ми се јавиш.
    да престанеш да ми даваш лажна надеж. тоа ме повредува.
    сакам да можам да ти кажам колку си ми потребен и колку ми фалиш. ;(

На milca му/ѝ се допаѓа ова.