не знам како..ама ми недостига некој,на кој јас не му значааааам! и иако го знам тоа..би направила се да го видам..и да бидам во негова близина.
my little one...да не беше тоа проклето учење немаше како сеа да се глеаме само за викенд...ми фалиш малечка...макар и да ти го кажам новиот трач
Ми фали најмногу на светов, некој кој ми даде малце, а зема со него многу... секогаш кога ке решам да те заборавам се појавуваш пред моиве очи, зашто??? :'( :'( :'(
Аххх многу личности ми недостигаат... Ми фали мојата сестричка, мама, тато, бато, дома... ми фали моето сонце најубаво кое ми е моментално во болница... а јас не сум до него.... Ајде уште 2 месеци...
Преку лето ми дојде едно чувство дека ништо и никој не ми недостига... но сега ако почнам да набројубам кој ми недостига ќе треба да пишувам реферат сепак најмногу од се ми недостига Баба ми кој е почината веќе 5год :'(
Бабо, и денес, после 4 години се уште живееш во мене. Но не ми е тоа доволно, ми недостигаш! Дедо, се каравме, ама се сакавме најмногу. Човек како тебе никогаш нема да се роди, ни за милион години, ни на друга планета. Никогаш никаде! Ми недостигаш! Џас, згреши, ваква си, таква си, постапи најлошо што можеше, ама ми недостигаш. Ми фалат нашите трачарења, шетања, нашите шопинзи.. Ми фалиш ти... З, иако си само на неколку км од мене и можам кога сакам да дојдам и да те видам, ми недостигаш. Во мигови кога ми треба некој како тебе, страшно ми недостигаш... С, никогаш не те заборавив. И ден денес посакувам да си таму и макар само да поразговараме малку. Ми недостигаш!
Сестра ми,премногу ми недостига,исто така и братучед ми кој е починат ..и најмногу од се ми недостига внука ми ,најмилото суштество што некогаш сум го видела..ах бе маљо како ми фалат прегратките и игрите со тебе
Ми недостига брат ми некако незнам зошто, ама се немаме видено само 2 недели а некако ми недостига, само сакам да си го гушнам и да се изназбориме како што си знаеме (цела ноќ не спиење).
Ми недостига татко ми. Го немам видено месец дена. Ми недостига мајка ми,добро е што ќе ја видам за некој саат време. Баба ми исто. Ми недостига најдобрата другарка,се немаме видено исто така еден месец.
Ми недостига таа, да се будам покрај нејзе, да ми биде прва утринска слика, прв осмех, прв допир, прв бакнеж. Ми недостига енормно многу секој ден, и секој ден ја имам кнедлата во грло, и солзи на лицето. И ме боли, колку и да се трудам да не примети никој ме боли.