Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ах, толку ми недостигаш

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од barby, 21 јуни 2010.

1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    ми недостига моето маче ;( си го сонувам често...
    ми почина кутрото моее...
    а беше толку мало и слатко :( :(

2. LadyyGaga

LadyyGaga Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2012
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    146
    Ми недостига татко ми.............ми недостига очајно.....сакам да го гушнам....силно...најсилно......да му кажам дека го сакам..........сакам да го погазам ова проклето достоинство и да му кажам дека сеуште го сакам, дека секогаш ке го сакам и покрај се.......сакам да го прегрнам и да му кажам ТАТО ЈАС ТИ ПРОСТИВ СЕ !!! НО ПОПУСТО....САКАМ АМА НЕМОЖАМ...НЕ, ЈАС НИКОГАШ НЕМА ДА МОЖАМ ДА ТИ ПРОСТАМ.... А ТОЛКУ ПРОКЛЕТО МИ НЕДОСТИГАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. belluci

belluci Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    12
    Ми недостига мојата друарка ......... :( :( :( :(

4. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Ми недостига стрико ми кој моментално е во болница. Го немам видено цели 12 дена. Ми недостига многуууу ;( ;( ;( , ај нека помине се како што треба, да ни дојде дома жив и здрав. Многу го сакам

5. MorgaNa

MorgaNa Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    11
    Mи недостига баба ми која почина преед точно пола година, многу ми недостигаа, тие очи кои ми даваа утеха, колку бедно изгледа кога ке го отворам шкафот со алишта нејзини а све попусто стои, ми фали љубов, ми фали некој да ми каже дека ме сака, ми фали слогата со брат ми ...... ми фали кретенот кој се фолира а уствари не вреди ама сепак го сакам.....

Бареем на 10 минути да се до мене, ке бидам нај нај среќна у свет..
    затоа чувајте си ги најблиските и радувајте им се додека се тука покрај вас, после ке сфатите кој колку вреди..
    Искрено, се расплакав...

6. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Ах ми недостига ТОЈ,далеку е од мене,но ќе ми се врати пак знам.Додека е со мене знам дека се ќе биде Ок.
    Но,ништо не можи да ми ги врати нив.Секој божји ден се будам со мислата и легнувам со помислата на нив.Ох зошто бог ве одведе од мене?Што направив?Знам дека не сум јас виновна,тој сакал да ги има најубавите ангели кај него кои што ќе ме штитат мене овде долу на земјата и секогаш ќе се тука за мене.Во две години ве изгубив и двајцата,додека да се свестам што се случило веќе пораснав,детството ми се претвори во кошмар од кој што сакав да се разбудам и да се вратам пак назад кога сите тројца седевме и се смеевме а, ти мамичке кога ме учеше англиски и кога ќе згрешев нешто не ме караше,туку толку нежно ми зборуваше,што ме тераше да направам се за да се гордееш со мене.Татичко секогаш ќе се сеќавам кога ќе се вратеше од на работа и ме гушкаше толку силно и ме бакнуваше толку нежно,што не сакав да се тргнам и да заврши тој момент.Ми велеше дека сум твоја принцеза и да тато јас останав само твоја принцеза и вечно ќе сум.Многу научив од вас за животот, иако сте таму горе сепак вашите зборови и поуки вечно ќе останат во мене врежани и вашиот лик никогаш нема да избледе од мене.Ме направивте личност од која што се гордеам денес.Се надевам дека и вие од таму горе се гордеете со мене. Секогаш кога ќе погледнам горе на небото гледам две звезди една до друга и знам дека сте заедно и тоа сте вие ангелите мои кои што ме штитат од лошото и ја чуваат својата ќерка и секогаш се тука за мене.Ми недостига твојот мирис мама,ми недостигаат твоите специјалитети и експерименти во кујната што ги правевме заедно. Ми недостига нашето заедничко шетање со тато низ шеталиште, возењето на количиња и смеење до бесвест. Секогаш ќе остане тоа во мене и никој никогаш нема да ми го избриши.Ве сакам најмногу на свет Мамичке и Татичко ;( ;( ;(

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    во моментов ми фали мн мојата сестра со нејзините деца :) сакам да се покарај мене :) само со нив ми е најубаво секогаш :D :D ги сакам највеке од се во животов мој :inlove:

8. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Душо, па цела недела не сум те видела :( :( :(

9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Ми недостига другарка ми со која веќе не сме во добри односи. Најлошото е тоа што јас сум виновна за се. А кога ќе ми текне колку бевме блиски, делевме се-ми се плаче. :( Се би дала да можам да ја поправам штетата, ама нема да биде така лесно. Тоа што и го направив тешко дека се простува, а никогаш не се заборава! Чувствувам само неиздржлива вина и грижа на совест. Ете таква сум јас, ги повредувам луѓето кои најмногу ги сакам. ;(

10. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Ми недостигаат личностите онакви какви што беа, онакви какви што се прикажуваа дека всушност се, но се излезе наопаку, никој не остана таков каков што се колнеше дека е, секој го покри своето лице со маска и замина по својот пат. Ги нема повеќе тие личности а толку многу ми недостасуваат!

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Морисот твој, насмевката од милион долари.
    Заедничкото смеење и долгите телефонски разговори. Зборењето глупости и измислувањето приказни. Правењето планови за што би било кога би било. Скокотливите муабети. Прегратките и бакнежот.
    I`m so over you but I still miss u. Што би било кога би било се прашувам сеуште...

На Monroe и thelittle17 им се допаѓа ова.
  12. milena96

milena96 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    8
    Ми недостига ТОЈ.. :( :( :( ...кој е во Германија.....мн е тешко кога си далеко од својата љубов..... Едвај чекам да го гушнам и да му раскажам се што се случи додека го немаше.... Се враќа оваа неделаа..... Среќна суммммм :* :* :*

13. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
  14. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.473
    Допаѓања:
    17.174
    Не сум ве вишла само 20 часа, а веќе ми недостасувате. Вшата Мами ве сака сите тројца, Нене, Стефи, Лина. :l: :hug:

15. DragonLady

DragonLady Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    23
    Еден мој пријател со долга коса кој беше многу интелигентен....................

16. Ivu4

Ivu4 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    41
    Татко ми :)

17. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    Една другарка од Скопје..:'(

18. belisima88

belisima88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    105
    Офф највеке ми недостигаат мајка ми,татко и сестра ми и мојата внукиЧка толку сакам да ги видам,1 година не сум ги видела бидејки сум во станство ми фалат многу,едвај Чекам да дојде август!!! :* :* :* ;)

19. eminil

eminil Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2012
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    130
    ми недостига ТОЈ...кој е во Хрватска се надевам дека ќе се видме за брзо ;( ;( ;(
    ми недостига братучед ми го немам видено една година скоро :/
    :worried:

20. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Ми недостига другарка од Радовиш и дедо ми кој е во село :'(