Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ах, толку ми недостигаш

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од barby, 21 јуни 2010.

1. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    животот е еден...и е краток...
    затоа кој и да ви недостига јавете му се не чекајте да биде доцна ...не постои ни гордост ни ништо кога се работи за тоа кога некој ви недостига..уште денеска направете го тоа сигорно нема да ви заклопат тел. можеби и тие исти особи го чувствуваат тоа и можеби и тие долго време сакаат да ве побараат :)

На srn4e и H.VAGA им се допаѓа ова.
  2. Beba20

Beba20 Активен член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    7
    mene mi nedostiga bivsiot ili decko mi neznam kako da go narecam..zaedno sme tri godini i normalno kako i site parovi se karavme ama stalno vo rok od eden den lutinata ni pominuvase sega nesto se smeni...pred poveke od edna nedela se skaravme za mnogu mala rabota epten sitnica i ne mi se javuva ne mi diga na telefon pa duri i na moj drugari ne im diga na telefon....a vo karanicata ja bev lutata on trebase da si go smeni ponasanjeto i gledate ja kriva ispadnav....znam ke recete ako ti fali javi mu se...ama ja mu pisav da dojde na kafe kaj sto bevme iskoceni ne vrati na porakata mu pisav sto se slucuva so nas da mi kaze i ne mi vrati....go sakam ama mn me omalovazi...

3. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    шом така постапува можеби веке не му значиш бидејки и да е не е бил крив тој и да е крив ке побара веднаш прилика да ти се јави но незнам зошто те игрнориа можеби сака да трчаш по него но шом тој не ти се јавува немој и ти па нека се запраша зошто не му звониш и ке видиш тој ке ти звони

4. Beba20

Beba20 Активен член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    7
    cudno e...porano stalno mi se javuvase doagase kaj mene...sega na ignor sum...da nema da se javam..nemozam premnogu sum gordeliva jas mu pisav nekolku pati ama da molam neznam i ne planiram ...

5. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    веке не му ни пишувај ни звони кога ке виде дека те нема ке се помисли шо е раб и тој прв ке ти се јави

6. Beba20

Beba20 Активен член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    7
    se sluci nesto deneska...majkami me natera da mu pisam da mi kaze na sto sme dali ideme ili ne i ja mu pisav..i dojde ..kaj nego imav tepison dojde mi go donese piese kafe so sestrami onaka vo kutene posto i ja sedev so niv..i tatko mi mi kaza da mu kazam da odi so nego nesto da mu pomogne okolu kolata i ja mu kazav i otidoa i mi kaza nekolku zbora samo vo vrska so toa so tatko mi..i koa zavrsija se kaci gore da izmie race i kaza na sestrami cao i ona mu kaza da ostane i on ne be i ona pak mu vika ajde be ostani i toj ne be so ke praam i samo od vrata kaza cao duri ni so nea ne se pozdravi...posle toa mu pisav i pak ne vrati...

7. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    мислам дека веке не е тоа тоа бидејки да те сакал ке останел уште да се видите но тој гледаш не ни сакал да остане кај тебе,не му звони веке кога ни на пораките не ти одговара можеби нашол некоја друга па не сака ни да ти каже ништо и затоа не ти пишува можеби неможе да најде причина со која би те остави па вака не ти враќа, веке не му ни звони излегувај си со другарки најди си друго момче и батали го.за некое време тој ке биде шо ке ти пишува пораки на тебе...

8. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Ми недостигаат дедо ми и баба ми кои починаа пред неколку години. Ми недостигаат разговорите со баба ми и нејзините совети.
    Исто така ми недостига бившиот,сакам да го видам и да го гушнам :(

9. Beba20

Beba20 Активен член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    7
    juhuuuuuu se smirivmeeeeeeeeeee :)))

10. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Многупати ме нервираше кога ќе се качеше брзо по скалите, да дојдеш да ме искараш што сум пуштала гласно музика, што гласно сме се смееле или сме зборувале. Ме нервираше и кога ќе влезеше во соба да ме разбудиш.
    Ама знаеш што? Тишината е поболна. Ми недостигаш, бабо. Каква и да беше, ти се грижеше дали сум станала, дали сум јадела, дали имам пари, кога имам испит... Ми сметаше во кујна, го гнурнуваше носот во сите тенџериња, им досадуваше на моите другарки, ама и таква...проклето ми фалиш. :(

На Ingvild и srn4e им се допаѓа ова.
  11. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Ми недостасува дедо ми кој почина пред две години,беше многу добар и интересен човек.
    Ми недостасува детството бидејки најубавите денови во животот ѓи минав во него.
    Ми недостасува одењето во градинка бидејки таму ми беше многу интресно и секој ден одвај чекав да одам.
    Ми недостига времето кое си го минав со братучедите,за жал сега живеат во странство.
    Ми недостига другарка ми од градинка која многу си ја сакав но отиде во странство.
    Ми недостига мирисот на рози кои дедо ми ѓи одгледуваше.
    Ми недостасува мојата другарака од Србија која се запознавме на одморот пред шес години.
    Ми недостига детската љубов-личноста во која прв пат се заљубив во детството...

На sweat2 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. bore13

bore13 Активен член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    :D kesi najdes drug nemu se sekiraj....:D

13. n.a.t.y

n.a.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    9
    Ахх, ми недостигаат братучедите од Франција :) колку убаво лето поминавме заедно, ми недостига момчето што беше со нив.. бевме заедно 5 дена ама некако ми остана во срце ( си го засакав ) колку е сладок па и мој тип се погоди..се гледаме на скајп ама не е исто, ех да беше до мене ке те изедов срцуш мој.. се надевам дека за нова година ке отидам и ке го изнагушкам :)

14. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Ми недостасува дедо ми
    Ми недостасува другарка ми од одмор
    Ми недостасува :l:

15. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Ми недостасува другарката.
    Ми недостасува старото време кога бев дете.
    Ми недостасуваат невините моменти.
    Ми недостасува радоста и тоа што го имав едно време.
    Ми недостасува моето кученце (почина пред некое време) ;(
    come back to me...please ;( :?:

16. sweat2

sweat2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    80
    Ми недостигаш душо зар не свакаш
    секој ден ми е се потешко без тебе
    па зар Господе не гледаш колку се сакаме зошто двајца што се
    сакат неизмерно да бидат одделени
    срце мое знам дека ке го прочиташ ова
    знај ми фалеш најмногу,ама најмногу во овие доцни часови кога сум сама
    сакам те и ке те сакам вечно <3

17. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Најмногу ми недостасува мајка ми

На klinkata му/ѝ се допаѓа ова.
  18. klinkata

klinkata Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    88
    Ми фали неговата лажна но слатка прегратка :worried:

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  19. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.460
    Допаѓања:
    34.697
    АХ, најмногу во моментов ми недостига мојо ВНУК, го сакам најмногу,
    неговите палавштини, плачот кој ми го корнеше срцето, насмевката а најмногу од се неговите плави очички.
    Иако нашата оддалеченост е само 5км, внук ми е единственото нешто на кого секој ден мислам...

20. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    6.548
    Ми недостигаат баба ми и тетка ми. :( ;( ( 2те се починати )