Леле кога го прочитав насловов знаев дека темава ќе ме растажи, имаше уште една слична беше ''Кога ќе не напуштат, е на неа ронев солзи како ненормална'' и не се осудив пак да ја отворам. На моменти има многу работи кои ми недостасуваат, има и неколку личности што многу сакам да ги видам и да ги гушнам, ама се стрпувам иако ги гледам на одреден период,сепак се слушаме, претерано многу си ги сакам. Во моментов ми недостига една боксерка нараквица и да им ја залепам на едни па г'зот од кај глата да им се сврти.(извинте за ова ама еднаш и ја да бидам безобразна)
Биди сигурна дека те чува, како што сум јас сигурна дека мојот татко мене ме чува. Навистина ми недостига премногу
Ми недостига љубовта моја сакам да ме гушне, да ме баци, да ми каже дека ме сака.... но ништо од тоа! Н И Ш Т О .... What if i`m fallin` for a heartbreaker and everything is just a lie....
Ми недостигаш мамичке, сега да си тука да ме гушнеш и да ми дадеш совет, да ме успиеш како кога бев мала
Ми недостига цела Фемина Цела недела не сум се уклучила и не сум ве погњавила И ми недостига слободно време бре
И ти и недостигаш на Фемина, а за гњавењето не се секирај, и јас давам овде, па никој ништо не ми рекол
Ми недостигаат сите што не се меѓу живите... И некогаш, тајно си плачам за нив. За чичко Иван, за бабите, за вујна ми, тетка ми. Ми недостига другарка ми што е во Америка, сакам да ја видам, иако ќе дојде за два месеци. Ми е криво што го мислам бившиот, ми недостига само за да му кажам дека ме направи посилна, со тоа што ме повреди... Ми недостига Моето време, си го барам сега, лека полека ми се враќа
Моментално сум си најсреќна!!! Ама за еден месец пак ќе си бидам тажна и ќе ми недостига мојот најнајнајдобар брат!!! Еххх 5-6 години да живееш на различни страни на светот со својот роден брат!
Ептен мн ми недостига...Сакам да биде со мене и сакам да го ставам во мала кутија и да го носам секаде со мене Неможам да го замислам живото без него Мојата прва вистинска љубов.Охххх I miss him
Нанана утре се врака брат ми од одмор едвај чекам да го видам толку многу и недостасува !! Го Сакам Највеке На Цел Свеет
ми недостига татичко нашите долги разговори,неговиот смирен глас,неговите совети и понекогаш и прекорувањата секој момент од мојот живот се повеќе и повеќе ми недостига ми недостига другар ми кој си го сакам како брат а он е во туѓина да му се пожалам,да ме насмее да му се раздерам зошто не секогаш е во право а си тера по негово ми недостига другарка ми и неа си ја сакам како сестра а она си е дома (во друг град) сакам да пијам кафе со неа и да си трачариме ми недостига времето кога бев дете и не се замарав со ништо
Ме погоди темава... Дечко ми замина на одмор и не сум навикната да сум без него,веќе два дена....А додуша многу денови ќе бидат Ми недостига многу многу....
Ми недостига секој дел од минутата ,ми недостига додека јадам,спијам,ми недостига најмногу на свет сакам цело време да сме заедно со срцето мое,ми недостига тетичка која никогаш повеќе нема да ја видам и уште сега ми недостига мама и тато кога ке замина на факс уште сега цувствувам колку ке ми недостигаат
Ми недостига сестра ми која е на одмор во Грција, Ми недостига Добра Другарка, Ми недостига Љубовта која живее далеку од мене.