лелелелелеле стварно ли?Жал ми е.... и јас си го сакам брат ми.Изгледа не ја сфаќам доволно неговата вредност.И покрај тоа што не сме многу блиски го сакам најмногу на свет
fairytale жал ми е , жал ми е и за другите девојки кој загубиле нешто вредно. Ми недостигат другарките и симпатиите сакам д аги видам 1 ден ги немам видено
Eptenski mi nedostasuva edna licnost ! Cudno mi e bidejki so nea sekoj den go pominuvavme zaedno a sega treba da pominat uste 17 dena dodeka se vidime povtorno. Sekoj den gledam da mi bide ispolnet so nekakva obvrska nesto, samo da ne mislam na toa kolku mi nedostasuva !
Ми недостига моето злато ...многу тој живее во друг град и додека сме на факултет се гледаме секој ден,а сега преку летото на 2 недели...одвај чекам да го видам И ми недостига моето детство исполнето со безгрижност,разни игри,среќа,радост
Ми недостига најубавата насмевка на цел свет!Ми недостига минатото лето кога скоро секој ден можев да ја гледам и ми недостига таа среќа...Ми недостига единствената работа што ја посакувам во животот...ТОЈ,љубовта на мојот живот!
ми недостасува твоето држење за рака. ми недостасува твоето смеење како пореметен. ми недостасува твоето лажење колку ме сакаш. ми недостасуваат твоите бакнежи у пм. ми недостасуваш најмногу на цел свет. ми недостасува пеењето рап песни со тебе. ми недостасуваш дебилче.
Ми недостигаат многу блиски роднини И ми недостига уште една личност, а не сум сигурна дека би требало.
Ми недостига другарка ми што почина пред 4 години... ми недостига Тошка и ми недостига дечко ми, не сум го видела од вчера, а ќе си дојде задутре .. ама сепак ми недостига
Ми недостига мојата најдобра другарка која се пресели од државава...заедничко глупирање,смеење,плачење,шетање,дремење,оговарање,советување....што убаво ни беше