Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ах, толку ми недостигаш

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од barby, 21 јуни 2010.

1. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Ми недостига мое сонце, сакам да го видам едвај чекам да се врати од Грција ... се прашувам како е можно толку многу да ми недостига некој со кој сум само 2 месеци, мислам дека ќе полудам оваа недела бидејќи не е до мене :(

2. ma4e-94

ma4e-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    42
    ахххххххх....
    Ми надостига срценцето моеееее.... сакам да го видам и да го гушнам многу силнооооооооо....
    едвај да го бакнам!!!
    100000000 kisses for him!!! :* :* :* :* :* :* :*:* ...

3. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    ми фалат сите мои блиски кои повеќе не се на овој свет, нека почиваат во мир:(
    истотака ми фалат некои другарки со кои се немам видено дооолго време, и ми фали симпатијата хаха :D

4. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Мене ми недостигаат 2 тетки кои се во странство и новните деца односно моите братучеди....сакам да ги видам да ги гишнам да си помуабетиме да се прошетаме заедно :) А и ми недостасува и дечко ми иако бевме до сега заедно не сакам да се разделам од него ни 1 секунда сакам да го бакнам и силно силно да го гушнам :rofl:

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ми недостига дедичко. Во некои ете баш вакви :rain: дождливи :rain: денови ми текнува на него. Ми текнува на бонбоните кои скришум му ги земав од фиока и на звукот на машината за шиење која бела ден гледа само кога јас ќе си појдам дома. Веќе никој освен мене не ја работи :(
    Бев за Божиќ дедо на гробот твој. Дојдов, ја погалив ладната плоча и ја бакнав неподвижната фотографија. Секогаш го правам тоа, уште од малечка.... кога веќе не можам ТЕБЕ да те бакнам.
    Ми недостигаш, душо моја, моја вечна закрило од сукалото на баба. Секогаш ќе се сеќавам на тебе со убаво...

6. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Татичкоооооооооооо..........да се гордееш со мене, бидејќи се што имаше вложи во мене, а не се изнарадува, а јас толку се трудев да успеам, за да ти се заблагодарам на тој начин............уште повеќе за да ми бидеш потпора и утеха и мојот најискрен критчар и водич и се во животот...... ;( ;( ;(

На ekaterin и Hopeful им се допаѓа ова.
  7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.764
    Не можам да кажам дека постојано ми недостигаш, можеби се навикнав да живеам со помислата дека тебе те нема. Но, во последно време премногу забележувам дека те нема. Знаеш што направил оној твојот татко? Сигурно знаеш, ако навистина си тука секогаш за нас. Бидејќи ти не си тука, ти ветувам тато дека ќе се борам за нашите права. Те сакам тато!

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  8. BAD-DNA

BAD-DNA Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ми недостига мајка ми, со која се гледаме само за викенд,ми недостига разговорот со неа, ми недостигаат другарките,блискоста што ја имавме,деновите кога си поминувавме лудо и незаборавно :(

9. Marissa24

Marissa24 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    11
    Ми недостига времето пред да тргнам во школо :(

10. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Ми недостигаат мојот роден дом. Преку 1000км сум далеку от моите родители.. ;( ..живот и здравје мама и тато ке ни дојдат нагости, кога се роди бебето-накај март месец...немам трпение... :clap:

11. ma4e-94

ma4e-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    42
    :l: :l: :l: МИ НЕДОСТИГАШ во секое отчукување на моето срце,во секое отрепување на моите очи,во секоја секунда од времето и во секој момент од денот!!! :l: :l: :l: :hug: :* :* :hug:

(посветено за моето срценце.кое најмнооооооооогу си го сакам и посакувам и сакам да го видам и гушнам)

12. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    и мене ми недостига една личност со која научив многу работи мојот бифши дечко со кој останавме добри другари замина горе на небото аххх колку е тешко со помислата дека повеке го нема ...нема повеќе да ја видам таа насмевка тие очи,нема да го видам него,а сега ми останува да живеам со убавите сеќавања од него ... :'(

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Мои крзнени топки, да знаете дека ми недостигате и дека ве мислам секоја можна секунда. Ајде уште неколку дена, па ќе се гушкаме :* :* :* :* :*

14. la.chocolada

la.chocolada Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    25
    ми недостига мојот преубав и прекрасен живот кој го немам веќе две години...ми недостига среќа, љубов...и тој... ;(

15. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Што се случило ,зошто ти се срушил животот? ;( :(

16. la.chocolada

la.chocolada Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    25
    си ја изгубив љубовта која си ја градев долго време...многу тежко поминам низ тоа иако гледам да го сокријам од луѓето со цел да не ми додаваат сол на рана...повеќе ни пријателите не ми се тоа што беа...се осеќам како да немам човек на кој можам потполно сите мои болки, тајни, солзи да му ги кажам и покажам...училиште, проблеми со родители...иако имам 16 години, недоволни за сите животни искуства, како растам сфаќам дека животот е тежок и како созревам така се поголеми и поголеми проблеми си носи самиот тој...сепак, во такви пубертетски години сум и се надевам дека оваа криза брзо ќе ми помине...:)
    искрено несакам да створиш слика за мене на некое избедирано девојче, само сакав да си го искажам тоа што ми лежи на душичката и да ти раскажам накратко зашто ми недостига љубов и среќа :)
    и...фала што праша :)

17. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Моја најдобра...
    Толку ми недостигаш од кога си отидена во Франција.

Толку ни беше убаво тука....Нашите забегани муабети,озбилни муабети,оние од кои паѓавме од смеење,оние моменти кога заедно плачевме...

Се ми недостига проклето многу.

И како се ближи денот,за да те видам,се повеќе се ме потсетува на тебе...

Со душа те чекам... :*

18. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Тато ми недостига,многу! Работи во странство и со душа чекам лето да го видам. :nod: :l:
    И ми недостига дечкото..Од школово се гледаме 1-2 преку неделата и зависи за викенд..Навикната бев почесто да го гледам,сега ми е тешко на ова темпо да се привикнам. :worried:

19. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Исто, само кај мене таа бројка е *4.
    Но ајде, полека но сигурно, ќе биде подобро.
    Среќно и на двајцата. ;)

На la.chocolada му/ѝ се допаѓа ова.
  20. icy

icy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    3
    Mi nedostiga najmnogu na celiot svet...Edvaj cekam da go vidaaaammm , go sakaaaaam :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: