Ми недостига момент. Саботно дождливо утро. (двеве видеа одеднаш пуштени**) http://www.youtube.com/watch?v=1pSyYhRYeIM http://www.youtube.com/watch?v=037uSAIahho Со и
ми недостига тој. ми недостига начинот на кој ме држеше за рака. ми недостига начинот на кој ме бакнуваше. ми недостига начинот на кој ме гледаше, на кој ми се смееше. ми недостигаат тие сини очи. ми недостига...ах ми недостига лето. ми недостига слобода.
ми недостига дечко ми што не сум го видела 7 месеци. но далечината не успеа да ја совлада нашата љубов. со него сум веке 2 години но тој живее во странство, се сеќавам на летото ме остави со мојата болка. секоја вечер заспивам и се будам со истата мисла дека наскоро ке си дојде и пак ке биде како што беше кога бевме заедно. тажна сум многу, само се него се чувствувам заштитена, тој ми е подршка, единствената причина за живот.
ми недостига моето сонценцее болничка сумм и докторката ми забрании да имам контакт со многу луѓе да не префатат нејкам и моето сонце да биди болничко
ми недостигаат баба ми и дедо ми (починати се) ептен ми недостигаат , ми недостига играњето со нив, времето кога дедо не шеташе, не носеше во паркови, правевме фестивали пеевме игравме ора околу маса ептен ми недостигаат
Мамо Знаеш внук ти за неколку дена има роденден, аххх колку посакувам и да ти присутна! Ужасно ми фалиш! Не можам да се помирам дека секој нареден роденден, секој, секој нареден ден ќе ни мине без тебе!
Ми недостасуваат само залудно изгубените момент, со кој памет тогаш сум била! еее а од личностите тие што ги сакам се тука фала боду, друго не е потребно!
Ако се распишувам ќе се раздени .... Што ми фали ? ! Ми фали времето кога единствената грижа ми беше да имам најубава барбика во маало , ми недостига времето кога не се заморував со никој, ми фали најмногу времето кога не знаев дека животот надвор е толку сив и суров Дека наместо да уживаш во животот треба да се бориш и да внимаваш околу себе зашто само сега се гледа како да ти заријат нож во грб ..... Кога светот ми беше поубаво место за живеење .....
Ми недостига... ама не НЕКОЈ туку НЕШТО. Нешто едноставно што прави да се чувствуваме тоооолку комплицирано. Нешто лесно што ни создава тежина на душата. Нешто со прекрасен мирис, но со горчлив вкус... КАФЕ Шала на страна, Љубов ми фали луѓе. Но не Љубов која ја имаме за братот, братучедот, мајката... од таа на претек имам. Ми фали Онаа страствената. Одамна не сум ја почувствувала. И ми фали ужасно. Стравувам дека во подвижна статуа ќе се претворам. Ај можда до Шмизлине ќе ме стават како историски споменик
Ми недостига мојата братучедка која почина пред 6 месеци иако беше само 6 год знаеше да ме насмее најдобро Ми недостига исто така и љубов, некој да ми каже "те сакам"
Ми недостасува тој - личноста која со секој изминат ден се' повеќе и повеќе знае да ми покаже што значи човек вистински да сака. Личноста која не ме остава ни во најтешките, ниту во најдобрите моменти од животот. Колку и да е далеку, ме учи да го чувствувам блиску до себе. Колку и да не го гледам, ми покажува како да го гледам во се' она што е убаво околу мене... срцето мое...
Ми недостигаат неговите прегратки и она сто секогас ми го велесе МНОГУ СИ ЛОСА АМА НЕМОЗАМ ДА ЗИВЕАМ БЕЗ ТЕБЕ јас мислев дека мозам и еве да навистина мозам но гордоста ме доведе до степен да се мразам самата себе.ми недостигаат тие моменти кога ке ме гусне и кога се однесував како дете кога е он во прасанје,кога добивав се сто ке посакам и кога на моите грески ми велесе не се секирај јас сум тука,ми недостигаат моментите кога спиевме заедно и кога следното уто ме побара за зена,извини сто избегав.МОРАВ многу ми недостигас ја сакам секоја рана и секоја солза да би мозел да го процитас ова да сватис дека и јас имам срце и совест ама така е најдобро..извини за се извини сто усте те сакам знам не заслузувам
Ми фали најпозитивната личност што постоела, дедо мој. Деде најмил, никогаш нема да те заборавам, знам дека си секогаш до мене и ме чуваш! ТЕ САКАМ.
Се скарав со мојата најверна другарка незнам како да ја замолам да ми прости се плашам да не ми опне тапа , таа ме заборавила сигурно си има сега друга најверна другарка :'( Но што и да се деси јас никогаш нема да ја ЗАБОРАВАМ неа и сите изминати моменти со неа :''(
Ми фалат многу работи. 1.Ми фали времето изгубено на идиоти и идиотки што сум мислела дека ми се другарки. 2.Ми фали времето кога не си се замарав со ништо,само со тоа да излезам надвор и да играм граница. 3.Ми фалат моите двајца дедовци и моите две бабички Починаа уште многу одамна.Си останав без баба и дедо 4.Ми фалат многу многу убави моменти со предобри луѓе што ги изгубив,вклучувајќи го и бифшиот. Ахх време е да престанам да живеам од спомени,ама како?