Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ах, толку ми недостигаш

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од barby, 21 јуни 2010.

1. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
  2. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    58
  3. stewart

stewart Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    30
    ми недостига тој.
    ми недостига начинот на кој ме држеше за рака.
    ми недостига начинот на кој ме бакнуваше.
    ми недостига начинот на кој ме гледаше, на кој ми се смееше.
    ми недостигаат тие сини очи.
    ми недостига...ах ми недостига лето.
    ми недостига слобода.
    :)

4. la.chocolada

la.chocolada Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    25
    аууу 4 години...богами долго време... :(
    ај да се надеваме дека ќе имаме подобро утре ;)

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    ми недостига дечко ми што не сум го видела 7 месеци. но далечината не успеа да ја совлада нашата љубов. со него сум веке 2 години но тој живее во странство, се сеќавам на летото ме остави со мојата болка. секоја вечер заспивам и се будам со истата мисла дека наскоро ке си дојде и пак ке биде како што беше кога бевме заедно. тажна сум многу, само се него се чувствувам заштитена, тој ми е подршка, единствената причина за живот. :(

6. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.984
    Допаѓања:
    4.764
  7. ivushh

ivushh Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    8
    ми недостига моето сонценцее :( :( болничка сумм и докторката ми забрании да имам контакт со многу луѓе да не префатат :( нејкам и моето сонце да биди болничко

8. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    ми недостигаат баба ми и дедо ми (починати се) ептен ми недостигаат , ми недостига играњето со нив, времето кога дедо не шеташе, не носеше во паркови, правевме фестивали пеевме игравме ора околу маса ;( ;( ;( ептен ми недостигаат

На sunshine93 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Мамо ;(
    Знаеш внук ти за неколку дена има роденден, аххх колку посакувам и да ти присутна!
    Ужасно ми фалиш!
    Не можам да се помирам дека секој нареден роденден, секој, секој нареден ден ќе ни мине без тебе!

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  10. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Ми недостасуваат само залудно изгубените момент, со кој памет тогаш сум била! еее

а од личностите тие што ги сакам се тука фала боду, друго не е потребно!

11. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Ако се распишувам ќе се раздени :) .... Што ми фали ? ! Ми фали времето кога единствената грижа ми беше да имам најубава барбика во маало :) :D , ми недостига времето кога не се заморував со никој, ми фали најмногу времето кога не знаев дека животот надвор е толку сив и суров :( Дека наместо да уживаш во животот треба да се бориш и да внимаваш околу себе зашто само сега се гледа како да ти заријат нож во грб ..... ;( :( Кога светот ми беше поубаво место за живеење .....

На Podarok му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ми недостига... ама не НЕКОЈ туку НЕШТО.

Нешто едноставно што прави да се чувствуваме тоооолку комплицирано. Нешто лесно што ни создава тежина на душата. Нешто со прекрасен мирис, но со горчлив вкус...

КАФЕ :D :D :D

Шала на страна, Љубов ми фали луѓе.
    Но не Љубов која ја имаме за братот, братучедот, мајката... од таа на претек имам.
    Ми фали Онаа страствената. Одамна не сум ја почувствувала. И ми фали ужасно. Стравувам дека во подвижна статуа ќе се претворам.
    Ај можда до Шмизлине ќе ме стават како историски споменик |(

Прикачени фајлови:

• IMG_5026-2.JPG
      IMG_5026-2.JPG
      Големина на фајлот:
      18,2 KB
      Прегледи:
      240
  13. tweetygirl

tweetygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    10
    Ми недостига мојата братучедка која почина пред 6 месеци иако беше само 6 год знаеше да ме насмее најдобро ;( ;( Ми недостига исто така и љубов, некој да ми каже "те сакам" ;( ;(

14. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Ми недостасува тој - личноста која со секој изминат ден се' повеќе и повеќе знае да ми покаже што значи човек вистински да сака. Личноста која не ме остава ни во најтешките, ниту во најдобрите моменти од животот. Колку и да е далеку, ме учи да го чувствувам блиску до себе. Колку и да не го гледам, ми покажува како да го гледам во се' она што е убаво околу мене... срцето мое... :inlove:

15. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Ми недостигаат неговите прегратки и она сто секогас ми го велесе МНОГУ СИ ЛОСА АМА НЕМОЗАМ ДА ЗИВЕАМ БЕЗ ТЕБЕ јас мислев дека мозам и еве да навистина мозам но гордоста ме доведе до степен да се мразам самата себе.ми недостигаат тие моменти кога ке ме гусне и кога се однесував како дете кога е он во прасанје,кога добивав се сто ке посакам и кога на моите грески ми велесе не се секирај јас сум тука,ми недостигаат моментите кога спиевме заедно и кога следното уто ме побара за зена,извини сто избегав.МОРАВ
    многу ми недостигас ја сакам секоја рана и секоја солза да би мозел да го процитас ова да сватис дека и јас имам срце и совест ама така е најдобро..извини за се извини сто усте те сакам знам не заслузувам ;(

16. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
  17. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Ми фали најпозитивната личност што постоела, дедо мој.
    Деде најмил, никогаш нема да те заборавам, знам дека си секогаш до мене и ме чуваш!
    ТЕ САКАМ.

18. Marucu37

Marucu37 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    11
    Се скарав со мојата најверна другарка :( незнам како да ја замолам да ми прости се плашам да не ми опне тапа , таа ме заборавила сигурно си има сега друга најверна другарка :'( Но што и да се деси јас никогаш нема да ја ЗАБОРАВАМ неа и сите изминати моменти со неа :':)'(

19. Asterion

Asterion Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    5.622
    ми недостига тој ..................

20. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Ми фалат многу работи.

1.Ми фали времето изгубено на идиоти и идиотки што сум мислела дека ми се другарки.
    2.Ми фали времето кога не си се замарав со ништо,само со тоа да излезам надвор и да играм граница.
    3.Ми фалат моите двајца дедовци и моите две бабички ;( Починаа уште многу одамна.Си останав без баба и дедо ;(
    4.Ми фалат многу многу убави моменти со предобри луѓе што ги изгубив,вклучувајќи го и бифшиот. :(
    Ахх време е да престанам да живеам од спомени,ама како? :|