Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ах, толку ми недостигаш

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од barby, 21 јуни 2010.

1. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Го читам ова и се замислив да не сум го пишала јас случајно :) И јас не го заслужувам веќе,само што он не ме побара за жена.Тоа малце ја усложило работата кај тебе :|

На Butterfly-itgirl4s му/ѝ се допаѓа ова.
  2. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Ми недостига моето сонце..аххх колку многу ми недостига ;( помина 1 месец скоро како си го немам гушнато а ќе поминат уште 3 месеци додека да го видам и гушнам пак.Ми фалиш најногу на цел свет ти си најубавото нешто што ми се случува во животов... :inlove: :inlove: :inlove:

3. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Ми недостасуваат Маки и Тина. Почивајте во мир златни. Секогаш ќе паметам како си игравме пред зграда, пеењето на паркинг па после на МТВ1 не даваа и цело маало не знаеше. Концеритите кои си ги организиравме, сончањето на балкон, продавање на цвеќе. Филмовите кои мислевме дека ги снимаме. Скриената камера која верувавме е интересна...Ќе ве паметам секогаш. Никогаш не ви кажав збогум. :'(

Ми недостигаат и Љуц и Миа. Колку и сега да ве презирам и двајцата, нашите моменти се незаменливи. Одбележавте добар дел од мојот живот. Да не бевте вие и вашето вртење на грб, јас сега немаше да сум тука.

Ми недостасува моето мече. :hug: :)

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Ми недостига мојатаа братучеткаа со којаа имам поминатоо едни од најубавите моментии во мојот живот ... те сакам глупачооо !!! :hug: :*

5. silvy

silvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    22
    Ми недостига мојата прекрасна баба.Ми недостигаат разговорите со неа...Само таа знеше секогаш во секој момент како се чувствувам...Само таа ги знаеше вистинските зборови да ги каже во прав момент...тогаш кога е најпотребно...без предрасуди без никакви обвинуванја ... па што и да слушнеше од мене секогаш го кажуваше вистинскиот збор...ЗБОР кој знае да утеши... да смири...да даде надеж...Преграка топла , искрена ...БЕЗРЕЗЕРВНА...Пред некој ден бев на твојот гроб...Ти кажав дека твојот прв правнук ке е полуматурант оваа година ...Знам дека ме слушна ...Дека се радуваш ...тој беше твоја гордост...твој прв правнук...Има моменти кога влегувам во твојата соба и се уште го чувствувам оној твој мирис...Сеуште чувствувам како да ке те видам ...онака седната на креветот ...како ме дочекуваш со прегатка...Не си овде ...Премногу ми недостигаш!!!

6. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Си недостигам самата себеси од некое време кое сега се чини некако нестварно изгубено во делот на спомените во некое катче на меморијата. Ми фали онаа јас со поголема наивност во душата и постапките, но зачинета со поголема искреност во насмевките и манифестирањето на големите и мали животни радости. Кога ги гледам лузните на себеси кои ми ги нанесоа разочарувањата ја гледам високата цена на сопственото искуство кое ми нанело извесено горко по вкус чувство во душата, рамнодушност кон некои сентименталности сервирани од младоста, но пак со истото мото креација сум предодредена да опстои и посотои и ќе си најдам начини за селф-експресионизам или ќе умрам обидувајќи се...само би сакала да не сум сама на тој пат, е тоа е другото што ми недостига-мојот сопатник...

7. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Ајде немој да се секираш млада си уште,уште многу те чека во животот...си помислив дека ти се случило најлошото,затоа те прашав :( и верувај секој проблем има решение,само за еден нема ;( позз и секое добро :)

8. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Ми недостигаа срцетоо моее. :inlove: :inlove: :inlove: :* :*

9. FemmeFatale

FemmeFatale Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    141
    Премногу ми недостигаш, секој ден е по присутно твоето отсуство, секој ден сакам да си до мене
    Макар понекогаш сети се на мене, сети се дека има некој кој те чека, дека има некој кој би ти го дал своето тело и душа.. :(

10. Podarok

Podarok Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    76
    Ахххххх , толку ми недостигаш а само што си отиде... ;(

11. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    429
    Ми недостига човекот кој што засекогаш ме напуштиии ;( ;( ;(

12. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    ова го мислев вчера, и се обидував да не плачам... :(
    Подобро ми е без него... :up:

На angel92 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Ми недостига тој, не сум го видела цела недела (можеби ќе звучам дебилно но едни од најтешките мигови без него ги поминав)

14. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.984
    Допаѓања:
    4.764
    Ми недостигаш ептен... нема да се лажам и да викам дека не ми значиш затоа што ми значиш. Можеби не сме за заедно... можеби...

15. Lilly8

Lilly8 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    288
    Ми недостига една другарка која пред една година се пресели во Словенија :* за неа

16. s.u.n.s.h.i.n.e

s.u.n.s.h.i.n.e Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2010
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    32
    Ми недостига самодовербата што ја имав пред неколку години..

17. sixty

sixty Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Ми недостига една стара другарка :( ...

18. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    ми недостига ТАТКО МИ ;(
    Сигурно ме гледа од небото и ме гали со ветерот, но мене многу ми недостига, јас живеев од неговата љубов. Тато.........................да можев барем да те видам пред да не напуштиш ;(

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Miss-Shik

Miss-Shik Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    1
    Ми недостигаат едни друаргки кој се во Канада ...Ми недостига безгризното детство ...
    Ми недостига летото кое едвај чекам да дојде ...Ми недостига едно дете кое многу си го сакав ... :( :'(

20. stefyle

stefyle Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    110
    Ми недостасува мојот починат дедо него намногу го сакам на свет дури ни мама и тато не ги сакам толку... :(