америка сум ај некој пратете ајвар плс нема овде ајвар и ракија треба секоја зима да транспортираме ЛП за адреса пс. ако планирате да ми праќате ракија, турете ја во шише за вода ( од пелистерка е добро ) за на аеродром да го примат ајвар
Како што кажа Емилиа , есента ја сакам заради АЈВАРот најмногу! ОМИЛЕН ЕЕЕ !! И само заради мене се прави ајвар дома. Цела тегла би изела..не е проблем,само да има
ООо зошто ја отворив темава,ке треба да идам у подрум да барам тегла со ајвар кришка леб + ајвар + бело сирење
Маа не ме ни интересира колку има калории битно можам цела ден да го јадам со сирење без престан.. најубаво нешто Имам другарка што не јаде ајвар,воопшто не ја разбирам али океј си е
Здраво! Јас сум Пеперминт, страдам од ајварофобија. Клиничка слика При самата помисла на дводневната тортура наречена правење ајвар, добивам напади на гушење и тахикардија. Но, затоа немам ништо против некоја фина комшивка/пријателка/поблиска или подалечна роднина да ми поклони некоја тегла, за да го оценам вкусот нели Во краен случај тука е Мама'с.
Ајвааааар, го обожавааам Ние редовно правиме дома секоја година. Ах со душа чекам па нема ништо повкусно од тазе топол ајвар намачкан на кришка леб плус сиренце (што би рекла Алачки мх! мх! мх! )
it’s ajvar season and i don’t have ajvar .. and i can't make one .. i need to buy it … do you feel my pain ? 5 долари е овде ајвар мало теглиџе бидете среќни хаха
охо охохох Ајварррр љубов моја неможам да ги разберам оние што не го јадат за мене се како од друга планета