Eve ti web strana za filmovi I serii. Jas ovaa ja koristam http://onlinemovies.pro A Inaku mozes da simnes I Netflix no toa se plaka okolu $10 mesecno.
Гомца се, се праат само најновите модели да ги купуваме. Сакам и јас да иам секои 2 години нов телефон, ама тоа кај нас не е исплатливо. На америве им е гајле, 150 долари е ајфон, да ти се расипе нов ти даваат одма. А не можам со андроиди и не можам Нема чаре
Тажно е што мојов е 5s, буквално само еден модел постар од претходниот. Да не зборам што одма почна да ми кочи со iOS8. И јас не сакам андроиди, а ми се допаѓа чистиот и едноставен изглед на телефонов.
Чарето е само неапдејтирање на оперативниот систем. Јас иам 4с со 6иос. Не ми кочи ич, ама батеријава ме ду*и како ќе стигне. 58 посто батерија и се гаси. Не стално ама еднаш неделно. Од апликации користам само вибер и инстаграм, но фејсбук не уклучувам дури. За скајп да не праиме муабет. Мене ми е скршен екранот, ептен сол го напраив. Ама работи тоа е битно.
Не ги апдејтирајте одма телефоните штом излезе нов софтвер. Многу багови имаат. Прво почекајте да ги исчистат. И не е само кај iOS туку и кај Android е истото.
Батеријата или чипот за напојување. Ако ти паѓа така наеднаш брзо тогаш е чипот за напојување. А тој е малку скапичок. Околу 50 евра е да се смени мислам. Имаат проблеми со чипот за напојување 5-ките и 5Ѕ-ките. И од други корисници сум слушал за овој проблем.
Да, 4-ките и 4Ѕ-ките им се погодени на Епл. 5-ките уште од пред година ипол им се повлечени од производство и на нивно место ги пуштија 5С. А 5С се со истите перфоманси како 5-ката само што тие се пластични и не се гребат како 5-ките. Они дека се алуминиум, а алуминиумот многу се гребе. И затоа не се погодени тие.
имам ајфон 4s горе до батеријата ми се појави катанец со стрелка околу него некој да не знае како да го тргнам ?
Имам 4с и досега користев software 7, сакам да го апдејтувам во 8та зошто имам потреба од одредена апликација за која се бара update. Паметно или не толку паметно?
Здраво, да не знае некој апликација или некој лесен начин за префрлување на филмови од компјутер на ајфон 5?
i jas imam 5ka,baterijata do 30-40 % i cesto se gasi . spored mene,galaxy se mnogu podobri ,pocista kamera imaat i ne kocat. golema mana na iphonot e sto treba mnogu cesto da se kupuva nov polnjac, a prednost na iphonot e sto moze da se locira dokolku se izgubi ,taka mene mi pomogna koga go izgubiv vo vero
Ај збор-два за 8.2 ако го има некој, од кога излезе се мислам дали да апдејтирам, ама имам некое чувство дека ќе се зезнам. Pros/cons? Спојлер Ако може одговор од било кој освен Марик14. (Кој ѓавол го бара овде дечково не ми е јасно... Long story short, го знам од друг форум, од 10 збора што ќе ги каже - 9 се чисти глупости.)
@MamaYette мој совет ако имаш 6ка апдејтирај редовно, само може да ги поправи и тие багови што го содржела постарата верзија. За секој послаб ајфон, 5ка, 4с, 4ка не сум за апдејтортирање на софтвер. Јас сум со 4с и не апдејтирам ништо ново зашто со новите само повеќе го оптеретувам телефонот. Другарка ми има 6ка и редовно го апдејтира нема ни еден проблем ни и кочи нит ништо. Нема толку многу проблеми новиот ајфон како што само го оцрнуваат.